Prefab dakkapellen bieden een scala aan voordelen, waaronder tijdsbesparing, kostenefficiëntie en flexibiliteit in ontwerp

Dakkapel Zwolle

Op zoek naar een dakkapel specialist in de regio Zwolle? Zoek niet verder! Van Hattem Dakkapellen zorgt ervoor dat u binnen één dag kunt genieten van extra leefruimte in uw huis!

Zelf uw dakkapel ontwerpen?

Ontwerp uw eigen op maat gemaakte dakkapel met onze handige configurator en ontvang direct een vrijblijvende prijsindicatie!

Dakkapellen in de wijk Aa-landen
Dakkapellen in de wijk Aa-landen

Voor een bouwbedrijf uit Zwolle hebben wij 2 VH-Line dakkapellen met horizontale rabatdelen geplaatst. Deze dakkapellen zijn in Zwolle, in de wijk AA-Landen geplaatst. Het betreft mooie dakkapellen uitgevoerd in de kleur antraciet (RAL7016). De kozijnen en draaikiepramen zijn geleverd en gemonteerd in de kleur wit (RAL9010).

Lees verder
Dakkapel in de wijk Schelle
Dakkapel in de wijk Schelle

Voor een bouwbedrijf uit Zwolle hebben wij deze grote VH-Line dakkapel met horizontale rabatdelen geplaatst in Zwolle, in de wijk Schelle.

Lees verder

Van Hattem Dakkapellen in Zwolle

Bij Van Hattem Dakkapellen hebben we één duidelijk doel voor ogen: zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw dakkapel. Daarom maken we uitsluitend gebruik van onderhoudsarme en weerbestendige materialen, zodat uw dakkapel jarenlang in topconditie blijft. Met onze configurator kunt u gemakkelijk uw ideale dakkapel ontwerpen en direct een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen. Als deze prijsindicatie binnen uw budget past, staat een van onze ervaren adviseurs klaar voor een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek bespreken we alle mogelijkheden en luisteren we naar uw specifieke wensen. Onze adviseurs delen graag hun inzichten om u te helpen bij het creëren van de perfecte dakkapel die naadloos aansluit bij de uitstraling van uw woning. Ontdek onze voordelen:

 • Een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis
 • Maatwerk productie in onze eigen werkplaats
 • Vakkundige installatie van uw dakkapel, binnen één dag

Dakkapel plaatsen in Zwolle

Van Hattem Dakkapellen bedient klanten in heel Nederland. Ontdek de mogelijkheden voor het plaatsen van uw dakkapel in Zwolle en omstreken, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze veelzijdige configurator stelt u in staat om uw dakkapel volledig te personaliseren en biedt vrijblijvende prijsinformatie. Wij vervaardigen uw dakkapel met grote zorg in onze eigen werkplaats, waarna deze met precisie op uw woning wordt geïnstalleerd. Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen in Zwolle kunt u volledig vertrouwen op onze expertise. Kies voor Van Hattem Dakkapellen en geniet snel van uw droomdakkapel.

Bekijk onze dakkapellen

Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie
Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie
Luxe dakkapel
Luxe dakkapel
 • Dakkapel geheel op maat
 • Afgestemd op uw huis
 • Extra functionaliteiten
Meer informatie

Dakkapel Zwolle ontwerpen

Woont u in Zwolle of omgeving en droomt u van extra ruimte en licht in uw huis? Met onze configurator kunt u uw perfecte dakkapel ontwerpen, specifiek afgestemd op de unieke architectuur en regelgeving van Zwolle. Van het selecteren van het type dakkapel tot het kiezen van materialen die bestand zijn tegen het Nederlandse klimaat, onze tool begeleidt u door elk detail. Begin vandaag nog met het ontwerpen van uw dakkapel in Zwolle en maak uw huis ruimer, lichter en waardevoller.

Dakkapel Vergunning in Zwolle

Bij het installeren van een dakkapel aan de voor-, zij- of achterkant van uw huis gelden specifieke voorschriften en richtlijnen, die per gemeente kunnen variëren. Afhankelijk van uw situatie kan het nodig zijn om een omgevingsvergunning aan te vragen, of extra constructieberekeningen te laten uitvoeren. Deze vereisten kunnen variëren, dus het is essentieel om de specifieke regels en voorschriften in uw gemeente te controleren voordat u een dakkapel laat installeren. Hiermee kunnen wij u uiteraard helpen!

Dakkapellen door heel Nederland

Onze diensten zijn beschikbaar door heel Nederland. We bedienen klanten in vrijwel alle regio's van het land en zijn dan ook vaak in de regio Zwolle te vinden!

Bekijk alle projecten
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Snelle plaatsing in één dag

Kies voor Van Hattem en geniet snel van de voordelen van uw nieuwe dakkapel in Zwolle. Dankzij onze efficiënte aanpak realiseren wij de casco plaatsing binnen één dag. Hierdoor profiteert u direct van extra ruimte en meer natuurlijk licht, en wordt de overlast door deze snelle plaatsing geminimaliseerd.

Veelgestelde vragen

Kan ik een dakkapel vergunningsvrij plaatsen in Zwolle?

In Zwolle is het vaak mogelijk om een dakkapel te laten plaatsen zonder vergunning, mits deze voldoet aan specifieke voorwaarden. Echter, het is raadzaam om altijd de lokale bouwverordening te raadplegen, omdat er mogelijk specifieke regels en uitzonderingen gelden in Zwolle. Bij Van Hattem Dakkapellen hebben we uitgebreide ervaring met de regelgeving in Zwolle en kunnen we u voorzien van deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw dakkapel aan alle vereisten voldoet.

Is een dakkapel een waardevolle investering in Zwolle?

Zeker, het plaatsen van een dakkapel is een waardevolle investering in Zwolle. Een dakkapel biedt diverse voordelen die bijdragen aan de waarde van uw woning. Door extra leefruimte te creëren en de lichtinval te vergroten, krijgt uw zolder veel meer ruimte en wordt het echt een functioneel deel van uw huis. In veel gevallen levert het installeren van een dakkapel zelfs meer op dan het kost, gezien de groeiende vraag naar woningen met extra ruimte en comfort.

Wat kost het plaatsen van een dakkapel in Zwolle?

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel in Zwolle kunnen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder het materiaal, de afmetingen en eventuele extra opties. Bij Van Hattem Dakkapellen streven we naar transparantie en bieden we op maat gemaakte offertes die rekening houden met uw specifieke wensen en de kenmerken van uw woning. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en een vrijblijvende prijsindicatie.