Dakkapel wordt geplaatst

Algemene voorwaarden

Van Hattem Dakkapellen uw adviserende dakkapel specialist. Voor meer ruimte, meer daglicht en meer woonbeleving. Doormiddel van onderstaande informatie willen wij u zo goed mogelijk informeren, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen en zult genieten van uw nieuwe dakkapel(len).

Van Hattem Dakkapellen is uw vertrouwde specialist voor prefab dakkapellen van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wij bieden een breed assortiment aan dakkapellen, u kunt bij ons terecht voor verschillende uitvoeringen, soorten en maten. Al sinds 2004 plaatsen wij jaarlijks honderden dakkapellen bij particulieren en bedrijven door heel Nederland. Bekijk de verschillende dakkapellen en ontdek welke type het beste bij u en uw woning past. Wij stellen alles in het werk om onze klanten nu én in de toekomst voor de volle 100% tevredenheid te bieden. Wij voeren het KOMO-Keurmerk op onze dakkapellen.

Door het ondertekenen van de overeenkomsten bevestigd u kennis te hebben genomen van de inhoud van onderstaande pagina’s en akkoord te gaan met de voorwaarden van Van Hattem Dakkapellen.Wij adviseren u om onderstaande informatie goed door te nemen:

1. Uw wensen

Lees meer

Het realiseren van één of meerdere dakkapellen kan een heel trajecten en ervaring worden waaraan u voorbereid moet beginnen. Deze goede voorbereiding is heel belangrijk en voorkomt verrassingen achteraf. Graag informeren wij u over het traject wat dit met zich meebrengt.

2. Uw adviserende dakkapel specialist

Lees meer

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om één of meerdere dakkapellen door Van Hattem Dakkapellen te laten plaatsen. wij kunnen u adviseren op het gebied van:

3. Aanbod procedure

Lees meer

U ontvangt bij van Hattem Dakkapellen eerst een prijsindicatie o.b.v. de door u aangeleverde informatie en wensen. Deze prijsindicatie geeft u de eerste informatie in de mogelijkheden en de financiële kant.

4. Bezoek aan Van Hattem Dakkapellen

Lees meer

Wanneer u meerdere aanbiedingen ontvangt kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Niet alleen de materialen zijn belangrijk. De manier van bouwen en de montage zijn minstens net zo belangrijk. Daarom nodigen wij u uit om onze organisatie te bezoeken.

5. KOMO-Certificering

Lees meer

Van Hattem Dakkapellen beschikt als een van de weinige in zijn branche over een KOMO certificaat. Het certificaat is gebaseerd op de eisen die zijn opgenomen in de beoordelingsrichtlijnen die voor het betreffende product van toepassing is.

6. Veelgestelde vragen.

Lees meer

Op deze pagina vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen die wij ontvangen. Staat uw vraag hier niet tussen. Neem dan gerust contact met ons op.

7. VLOK branchevereniging

Lees meer

Van Hattem Dakkapellen is aangesloten bij de VLOK branchevereniging. Klik op "lees meer" voor de algemene voorwaarden van de VLOK.

8. Voorwaarden Van Hattem Dakkapellen

Lees meer

Op deze pagina vindt u de voorwaarden die vanuit Van Hattem Dakkapellen worden gesteld. Zodra u akkoord gaat met een aankoopovereenkomst accepteert u ook de volgende voorwaarden.

9. Plaatsing van dakkapel

Lees meer

Op deze pagina leest u hoe de dag van plaatsing verloopt. Hierin wordt van A tot Z uitgelegd wat u die dag kunt verwachten van ons montage-team.

10. Garantiebepalingen en onderhoud.

Lees meer

U kunt alleen aanspraak maken op garantie wanneer u de producten juist gebruikt en onderhouden heeft. Wilt u weten of u de producten juist gebruikt hebt? Lees het dan op de volgende pagina.

Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid
Het gebruiken van deze website en zich toegang verschaffen tot deze website, betekent dat u als gebruiker instemt met de volgende bepalingen. Van Hattem Dakkapellen stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade – direct dan wel indirect – ten gevolge van toegang tot en gebruik van deze website. Van Hattem Dakkapellen biedt geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van deze website.

Informatie op onze website
Van Hattem Dakkapellen streeft ernaar dat alle informatie op deze website correct is. Van Hattem Dakkapellen wijst echter iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze website weergegeven informatie. Van Hattem Dakkapellen aanvaardt ook geen aansprakelijkheid voor onvolledigheid dan wel onjuistheid van informatie van derden waarnaar in deze website wordt verwezen.

Hoewel Van Hattem Dakkapellen alles in het werk zal stellen om de online verzending van gegevens zo betrouwbaar en veilig mogelijk te laten verlopen, aanvaardt Van Hattem Dakkapellen geen aansprakelijkheid met betrekking tot gevolgen en/of schade ontstaan door de online verzending van gegevens door gebruikers van deze website.

Alle informatie op deze website (waaronder teksten, foto’s, illustraties, verwijzingen of hyperlinks naar andere websites) kan zonder voorafgaande aankondiging door Van Hattem Dakkapellen worden gewijzigd.

Verwijzingen en hyperlinks
Verwijzingen of hyperlinks naar andere websites welke niet het eigendom zijn van Van Hattem Dakkapellen dienen enkel ter informatie van de gebruiker van deze website. Deze websites worden niet door Van Hattem Dakkapellen onderhouden en Van Hattem Dakkapellen heeft geen enkele bemoeienis met de vorm en de inhoud van deze websites. Van Hattem Dakkapellen geeft dan ook geen enkele garantie en aanvaardt ook geen aansprakelijkheid met betrekking tot de toegankelijkheid en de inhoud van die websites.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto’s, illustraties, (handels-)namen, logo’s, woord- en beeldmerken zijn eigendom van of in licentie bij Van Hattem Dakkapellen dan wel andere partijen en worden beschermd door het auteursrecht, het merkenrecht dan wel enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is verboden het materiaal op deze website (al dan niet in bewerkte vorm) te kopiëren, te verveelvoudigen, door te sturen, te verspreiden, openbaar te maken of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Van Hattem Dakkapellen.

Virussen
Van Hattem Dakkapellen garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.