Het team van Van Hattem Dakkapellen staat voor u klaar.

Over ons

Welkom bij Van Hattem Dakkapellen, uw specialist voor dakkapellen op maat. Met een enthousiast team van ruim 20 medewerkers staan we voor u klaar, vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de plaatsing van uw dakkapel!

Maatwerk

Stel zelf uw dakkapel samen in onze dakkapel configurator

Levering

Snelle levering en plaatsing in één dag

Kwalitatief

KOMO-gecertificeerd, duurzaam en onderhoudsarm

Scherp geprijsd

Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie

De geschiedenis van Van Hattem Dakkapellen

Robert van Hattem, oorspronkelijk afkomstig uit Sliedrecht, zette in 2004 zijn eigen bedrijf op in Genemuiden. In de beginjaren verhuurde hij zich vooral als ZZP’er in de luxe jachtbouw bij gerenommeerde bedrijven in de regio. In 2005 startte hij daarnaast een handel in deuren en vervolgens een bedrijf met dakkapellen. Door de steeds groter wordende aanvraag van dakkapellen is de focus volledig op dakkapellen komen te liggen. Waar Robert van Hattem de productie en montage van de prefab-dakkapellen in de beginjaren zelf nog verzorgde, begon hij in 2009 personeel aan te nemen.

De aanvraag naar dakkapellen groeide gestaag door, zodat in 2015 een nieuw bedrijfspand is neergezet aan de Klaas Fuitestraat in Genemuiden. Tegenover 2 grote supermarkten heeft Van Hattem een mooie locatie waar de productie van dakkapellen en de verkoop van deuren plaatsvindt. In 2015 nog met 6 personeelsleden, inmiddels uitgegroeid naar ruim 20 man personeel.

In 2019 heeft Van Hattem doelbewust geïnvesteerd om het KOMO-keurmerk binnen te slepen. “We waren de eerste in Nederland en zijn dit anno 2023 nog steeds”. Inmiddels vinden ook steeds meer zakelijke klanten de weg naar Van Hattem. Door de nieuwe wet van Kwaliteitswaarborging wordt het KOMO-keurmerk een steeds groter wordende factor.

Eind 2021 is er naast het bestaande bedrijfspand nog een extra pand bijgebouwd. Op deze manier is de productie zoveel mogelijk uitgebreid om zo’n 400 dakkapellen per jaar te produceren. Ook is Van Hattem partner van de VLOK, dit is een organisatie die samen met ondernemers een totaalgarantie wil bieden aan de consumenten!

Wij gaan het hele land door!

Vanuit Genemuiden voorzien wij klanten door het gehele land van dakkapellen op maat. In de volgende plaatsen zijn wij dan ook regelmatig te vinden om dakkapellen te plaatsen.

Bekijk onze projecten
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.