Ontdek onze geplaatste dakkapellen

Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door heel Nederland. We zijn er trots op om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun droomwoning met hoogwaardige dakkapellen. Hieronder vindt u een aantal projecten die wij hebben afgerond!

Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van een dakkapel.

Uw eigen dakkapel ontwerpen?

Stel gemakkelijk uw dakkapel op maat samen met onze configurator en ontvang direct een vrijblijvende prijsindicatie!

Dakkapel in Papendrecht
Dakkapel in Papendrecht

Deze VH-Line dakkapel met horizontale rabatdelen is geplaatst in Papendrecht, in de wijk “Westeind” begin september 2023. Het betreft een mooie dakkapel uitgevoerd in de kleur antraciet (RAL7016) met kozijnen en draaikiepramen in dezelfde kleur. De aluminium dakrand is in antraciet geanodiseerd.

Lees verder
Dakkapellen in Zwolle
Dakkapellen in Zwolle

Voor een bouwbedrijf uit Zwolle hebben wij 2 VH-Line dakkapellen met horizontale rabatdelen geplaatst in Zwolle, in de wijk AA-Landen.

Lees verder
Dakkapellen in Amersfoort
Dakkapellen in Amersfoort

Onlangs hebben we 2 VH-Line dakkapellen met standaard horizontale rabatdelen geplaatst in Amersfoort. Het betreft een dubbele plaatsing in de wijk Schothorst, deze dakkapellen zijn standaard kapellen met rolluiken.

Lees verder
Dakkapel in Luinjeberd
Dakkapel in Luinjeberd

VH-Line dakkapel met standaard horizontale rabatdelen en breed penant. Deze dakkapel is binnen één dag geplaatst in Luinjeberd in september 2023.

Lees verder
Dakkapel in Genemuiden
Dakkapel in Genemuiden

Voor een bouwbedrijf in Genemuiden hebben wij deze grote kaderdakkapel met terugvallende kozijnen geplaatst. Deze dakkapel is aan de voorzijde voorzien van een zogeheten kaderrand.

Lees verder
Dakkapel in Zwolle
Dakkapel in Zwolle

Voor een bouwbedrijf uit Zwolle hebben wij deze grote VH-Line dakkapel met horizontale rabatdelen geplaatst in Zwolle, in de wijk Schelle.

Lees verder

Geplaatste dakkapellen

Van Hattem Dakkapellen bouwt zijn dakkapellen met hoge kwaliteitsnorm: Uitsluitend A-merken van Nederlands fabricaat. Kozijnen zijn rondom staal doorboord en voorzien van Politie keurmerk. Naast kwaliteit en uitstraling hechten wij vooral veel waarde aan goede service en levertijden. Onze dakkapellen worden geheel volgens uw wens in onze eigen fabriek prefab geproduceerd en daarmee bent u verzekerd van een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Voorafgaand aan de productie en plaatsing komt onze specialist alles ter plekke technisch inmeten.

Projecten door heel Nederland

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden. Vanuit deze locatie voorzien wij de klanten door bijna het gehele land van dakkapellen. Neem een kijkje tussen onze geplaatste dakkapellen en laat je inspireren!

Bekijk de dakkapellen die wij aanbieden
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.