Ontdek onze geplaatste dakkapellen

Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door heel Nederland. We zijn er trots op om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun droomwoning met hoogwaardige dakkapellen. Hieronder vindt u een aantal projecten die wij hebben afgerond!

Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van een dakkapel.

Uw eigen dakkapel ontwerpen?

Stel gemakkelijk uw dakkapel op maat samen met onze configurator en ontvang direct een vrijblijvende prijsindicatie!

Dakkapel in de wijk Laares
Dakkapel in de wijk Laares

Begin 2023 hebben wij deze dakkapel geplaatst in Enschede. In de "Laares-wijk" van Enschede is aan de achterzijde van de desbetreffende woning deze mooie antraciet (RAL7016) dakkapel geplaatst. De witte kozijnen zijn geleverd met draaidelen in antraciet (RAL7016).

Lees verder
Dakkapel in de wijk Ulgersmaborg
Dakkapel in de wijk Ulgersmaborg

Begin 2023 hebben wij deze dakkapel geplaatst in Groningen. In de "Ulgersmaborg-wijk" is aan de achterzijde van deze woning deze mooie antraciet (RAL7016) dakkapel met witte (RAL9010) boeidelen en kozijnen geplaatst.

Lees verder
Dakkapel in de Literatuurwijk
Dakkapel in de Literatuurwijk

Begin 2023 hebben wij deze dakkapel geplaatst in Almere. In de "literatuur-wijk" in Almere is aan de achterzijde van de desbetreffende woning deze mooie antraciet (RAL7016) dakkapel geplaatst. De voorfronten bij de zijwangen van deze dakkapel zijn ook uitgevoerd met rondkantdelen (rabat).

Lees verder
Dakkapellen in de Edelstenenwijk
Dakkapellen in de Edelstenenwijk

In de zomer van 2021 hebben wij deze dakkapel geplaatst in Almelo. In de "edelstenen-wijk" in Almelo is aan de achterzijde van de desbetreffende woning deze mooie witte dakkapel geplaatst.

Lees verder
Dakkapel in de wijk Westeind
Dakkapel in de wijk Westeind

Deze VH-Line dakkapel met horizontale rabatdelen is geplaatst in Papendrecht, in de wijk “Westeind” begin september 2023. Het betreft een mooie dakkapel uitgevoerd in de kleur antraciet (RAL7016) met kozijnen en draaikiepramen in dezelfde kleur. De aluminium dakrand is in antraciet geanodiseerd.

Lees verder
Dakkapellen in de wijk Aa-landen
Dakkapellen in de wijk Aa-landen

Voor een bouwbedrijf uit Zwolle hebben wij 2 VH-Line dakkapellen met horizontale rabatdelen geplaatst. Deze dakkapellen zijn in Zwolle, in de wijk AA-Landen geplaatst. Het betreft mooie dakkapellen uitgevoerd in de kleur antraciet (RAL7016). De kozijnen en draaikiepramen zijn geleverd en gemonteerd in de kleur wit (RAL9010).

Lees verder
Dakkapellen in de wijk Schothorst
Dakkapellen in de wijk Schothorst

In Amersfoort hebben we onlangs 2 VH-Line dakkapellen met standaard horizontale rabatdelen. De gevelbekleding van deze dakkapellen bestaat uit het zogeheten kunststof "VinyPlus". Het betreft een dubbele plaatsing, zowel voor- als achterzijde van de woning in de wijk Schothorst van Amersfoort. Deze dakkapellen zijn voorzien van rolluiken die vakkundig weggewerkt zijn in de boeidelen. Beide dakkapellen zijn op dezelfde dag geplaatst ondanks de enige regenval!

Lees verder
Dakkapel in Luinjeberd
Dakkapel in Luinjeberd

VH-Line dakkapel met standaard horizontale rabatdelen en breed penant. Deze dakkapel is binnen één dag geplaatst in Luinjeberd in september 2023.

Lees verder
Dakkapel in het centrum van Genemuiden
Dakkapel in het centrum van Genemuiden

Voor een bouwbedrijf in Genemuiden hebben wij deze grote kaderdakkapel met terugvallende kozijnen geplaatst. In het centrum van Genemuiden is deze dakkapel aan de achterzijde van de woning geplaatst. De voorkant van deze dakkapel is voorzien van een zogeheten kaderrand.

Lees verder
Dakkapel in de wijk Schelle
Dakkapel in de wijk Schelle

Voor een bouwbedrijf uit Zwolle hebben wij deze grote VH-Line dakkapel met horizontale rabatdelen geplaatst in Zwolle, in de wijk Schelle.

Lees verder

Geplaatste dakkapellen

Van Hattem Dakkapellen bouwt zijn dakkapellen met hoge kwaliteitsnorm: Uitsluitend A-merken van Nederlands fabricaat. Kozijnen zijn rondom staal doorboord en voorzien van Politie keurmerk. Naast kwaliteit en uitstraling hechten wij vooral veel waarde aan goede service en levertijden. Onze dakkapellen worden geheel volgens uw wens in onze eigen fabriek prefab geproduceerd en daarmee bent u verzekerd van een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Voorafgaand aan de productie en plaatsing komt onze specialist alles ter plekke technisch inmeten.

Projecten door heel Nederland

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden. Vanuit deze locatie voorzien wij de klanten door bijna het gehele land van dakkapellen. Neem een kijkje tussen onze geplaatste dakkapellen en laat je inspireren!

Bekijk de dakkapellen die wij aanbieden
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Bekijk onze projecten per provincie

Van Hattem dakkapellen plaatst dakkapellen in alle provincies van het land, van Noord-Holland tot Limburg en van Zeeland tot Groningen! We hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen en hebben in alle uithoeken van het land al succesvolle projecten opgeleverd. Hiernaast kunt u per provincie onze gerealiseerde dakkapellen ontdekken. Elk project is met zorg uitgevoerd en afgestemd op de lokale architectuur en de wensen van de klant. Van de historische straten van Leiden tot de moderne wijken van Almere, onze dakkapellen verrijken elke woning. Een dakkapel verhoogt niet alleen de waarde van uw huis, maar verbetert ook de leefbaarheid door extra ruimte en licht te bieden. Blader door onze projecten en doe inspiratie op voor uw eigen dakkapel. Elke dakkapel is op maat gemaakt en afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van onze klanten. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan we voor u klaar! Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bespreken we met alle liefde de mogelijkheden voor het realiseren van uw droomdakkapel. Ons team van ervaren adviseurs neemt de tijd om uw wensen te bespreken en de architectonische details van uw woning te analyseren. Samen bekijken we de opties voor design, materialen en isolatie, zodat uw nieuwe dakkapel perfect aansluit bij uw wensen. Met Van Hattem Dakkapellen is uw droomdakkapel binnen handbereik!