Onze kunststof dakkapellen zijn onderhoudsarm, duurzaam en hebben een hoge isolatiewaarde.

Kunststof dakkapel

Onze kunststof dakkapellen zijn onderhoudsarm, duurzaam en hebben een hoge isolatiewaarde. Naast kwaliteit en uitstraling, hechten we bij Van Hattem Dakkapellen ook waarde aan uitstekende service en snelle levertijden. Daarom worden onze dakkapellen volledig prefab geproduceerd in onze eigen fabriek, zodat we in een handomdraai een perfect passende kunststof dakkapel kunnen leveren die voldoet aan uw specifieke wensen.

Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van een dakkapel.

Uw eigen dakkapel ontwerpen?

Stel gemakkelijk uw kunststof dakkapel op maat samen met onze configurator en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie!

Tal van voordelen met een kunststof dakkapel!

Met een kunststof dakkapel profiteert u van een goed geïsoleerde dakkapel, die duurzaam en onderhoudsarm is. Hierdoor geniet u langdurig van een kunststof dakkapel, zonder al te veel onderhoud. Daarnaast creëert u met een kunststof dakkapel van Van Hattem Dakkapellen in één dag meer leefruimte en daglicht. De kunststof rabatdelen en kunststof kozijnen met een verdiept profiel geven een mooi strakke uitstraling. Een kunststof dakkapel wordt door Van Hattem Dakkapellen geheel op maat gemaakt en biedt u de volgende voordelen:

Binnen één dag geplaatst

Onze kunststof dakkapellen worden prefab geproduceerd, zodat uw nieuwe dakkapel binnen slechts één dag gerealiseerd kan worden.

Hoge isolatiewaarde

Onze kunststof dakkapellen zijn goed geïsoleerd, waardoor uw woning optimaal beschermd is tegen warmteverlies.

10 jaar garantie

Bij Van Hattem bieden we 10 jaar garantie op de constructie, het dak, de kozijnen en de buitenbekleding van uw dakkapel.

Duurzaam, onderhoudsarm en weerbestendig

Het gebruik van hoogwaardige kunststof materialen zorgt ervoor dat onze kunststof dakkapellen weinig onderhoud nodig hebben en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Adviesgesprek

Bij Van Hattem Dakkapellen begrijpen we dat het plaatsen van een kunststof dakkapel een belangrijke investering is voor uw huis. Naast het creëren van extra leefruimte en het vergroten van de lichtopbrengst, kan een dakkapel ook direct de waarde van uw woning verhogen. In een persoonlijk gesprek bij u thuis adviseren onze adviseurs u graag over de mogelijkheden voor het plaatsen van een kunststof dakkapel. Samen stellen we uw dakkapel samen, zodat deze perfect aansluit bij de uitstraling van uw woning en persoonlijke wensen.

Vergunningen

Bij het realiseren van een dakkapel aan de voor-, zij- of achterzijde van uw woning zijn er richtlijnen en voorschriften van toepassing die per gemeente kunnen verschillen. Het kan zijn dat voor uw specifieke situatie een omgevingsvergunning en aanvullende constructieberekeningen vereist zijn. Wij raden u aan om contact op te nemen met uw gemeente om informatie in te winnen over de vereisten bij het plaatsen van een dakkapel. Uiteraard kunnen we u bij Van Hattem Dakkapellen ondersteunen bij het aanvragen van deze vergunningen en berekeningen.

Meer informatie over kunststof dakkapellen?

Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden van een kunststof dakkapel. Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in. Net zo makkelijk!

Tijdens een adviesgesprek vertellen onze adviseurs u graag meer over alle mogelijkheden voor uw dakkapel.

Kunststof kozijnen in diverse kleuren

Bij Van Hattem Dakkapellen bieden we kunststof kozijnen in diverse kleuren, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw dakkapel volledig aan te passen aan uw persoonlijke stijl. Standaard leveren wij onze kunststof dakkapellen met een glad profiel in de kleuren wit of crème, maar bij Van Hattem Dakkapellen heeft u ook de keuze om uw dakkapel te voorzien van een kleurfolie. Met deze kleurfolies kunt u het gehele kozijn of alleen de openslaande ramen op kleur brengen. Hierdoor kunt u de uitstraling van uw dakkapel volledig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.

Kunststof dakkapel prijzen

Over het algemeen zijn kunststof dakkapellen iets duurder in vergelijking met houten dakkapellen. Dit prijsverschil wordt echter gecompenseerd door de langere levensduur van kunststof. Het exacte kostenplaatje van uw kunststof dakkapel is echter afhankelijk van diverse factoren, zoals het type dakkapel, de afmetingen en uw aanvullende wensen. Op basis van uw wensen en behoeften zullen wij een prijsopgave op maat maken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over de investering in uw nieuwe kunststof dakkapel.

Stel uw eigen dakkapel samen!

Wij bieden extra mogelijkheden en accessoires om uw kunststof dakkapel naar wens te maken. Bij Van Hattem Dakkapellen is het bijvoorbeeld mogelijk om ventilatieroosters in te bouwen om zo de temperatuur in de ruimte te reguleren. Een andere optie is het kiezen voor elektrische rolluiken of raambekleding. Bekijk ook onze andere opties en accessoires voor dakkapellen.

Bij Van Hattem Dakkapellen maken we uw dakkapel volledig op maat.

Wij gaan het hele land door!

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden. Vanuit deze locatie voorzien wij de klanten door bijna het gehele land van kunststof dakkapellen. In de volgende plaatsen zijn wij dan ook regelmatig te vinden om dakkapellen te plaatsen.

Bekijk alle plaatsen
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van kunststof ten opzichte van andere materialen?

Kunststof dakkapellen bieden tal van voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals hout. Ze zijn niet gevoelig voor roest, rot of schimmelvorming, waardoor ze lang meegaan. Bovendien bieden ze uitstekende isolatie, waardoor u energie kunt besparen en uw huis comfortabel kan houden. Daarnaast vereisen kunststof dakkapellen weinig onderhoud, ze hoeven niet geschilderd te worden en kunnen eenvoudig worden gereinigd met water en zeep.

Kan een kunststof dakkapel worden aangepast aan mijn specifieke wensen?

Bij Van Hattem Dakkapellen begrijpen we dat elke woning en elke klant uniek is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor kunststof dakkapellen. Onze deskundige adviseurs zullen nauw met u samenwerken om een dakkapel te creëren die voldoet aan uw specifieke wensen. Of het nu gaat om de afmetingen, kleur, raamindeling of extra opties zoals rolluiken of ventilatiesystemen, we zorgen ervoor dat de kunststof dakkapel perfect aansluit bij uw wensen.

Moet ik een vergunning aanvragen voor het plaatsen van een kunststof dakkapel?

De specifieke regels en voorwaarden voor het plaatsen van een kunststof dakkapel kunnen variëren afhankelijk van onder andere de locatie en het type woning. Bij Van Hattem Dakkapellen zijn we op de hoogte van de laatste regelgeving en kunnen we u adviseren over de vergunningsvereisten die van toepassing zijn op uw specifieke situatie. Indien nodig kunnen we u ook helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Bekijk ook onze andere dakkapellen

Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie
Luxe dakkapel
Luxe dakkapel
 • Dakkapel geheel op maat
 • Afgestemd op uw huis
 • Extra functionaliteiten
Meer informatie
Prefab dakkapel
Prefab dakkapel
 • Binnen één dag geplaatst
 • Flexibiliteit in ontwerp
 • Voorzien van HR++ glas
Meer informatie