Kozijnen laten vervangen

Bij Van Hattem Dakkapellen zijn we niet alleen gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige dakkapellen, maar bieden we ook professionele service voor het vervangen van kozijnen.

Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van een dakkapel.

Uw kozijnen vervangen?

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Wij voorzien u graag van nieuwe kozijnen!

Voordelen van het vervangen van kozijnen

Wanneer uw kozijnen aan vervanging toe zijn, is het van belang om ze op tijd te vervangen. Daarom bieden we bij Van Hattem Dakkapellen maatwerkoplossingen voor het vervangen van kozijnen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een perfecte afstemming op de stijl en specificaties van uw huis. Daarnaast staan wij voor vakmanschap en kwaliteit. Zo werken we bijvoorbeeld uitsluitend met hoogwaardige materialen, ongeacht het type kozijn dat u kiest. Daarnaast biedt het vervangen van uw kozijnen de volgende voordelen:

Lagere energierekening

Het vernieuwen van uw kozijnen draagt bij aan de isolatie van uw woning. Dit resulteert in een lager energieverbruik en dus in lagere energiekosten.

Verbeterde Geluidsisolatie

Kozijnvernieuwing draagt ook bij aan verbeterde geluidsisolatie, vooral in combinatie met de installatie van dubbel of driedubbel glas.

Verbeterde ventilatie

Bij het plaatsen van nieuwe kozijnen, kun u voor ventilatieroosters kiezen. Hierdoor geniet u van een gezonder binnenklimaat met minder tocht.

Duurzaam en onderhoudsarm

Een bijkomend voordeel van nieuwe kozijnen is de verbeterde duurzaamheid en verminderde onderhoudsbehoefte. Met name kunststof kozijnen vergen aanzienlijk minder onderhoud.

Geef uw huis een nieuwe uitstraling

Het vervangen van kunststof kozijnen biedt niet alleen functionele voordelen, maar ook de mogelijkheid om de uitstraling van uw huis te transformeren. Met een breed scala aan stijlen, kleuren en afwerkingen voor kunststof kozijnen, kunt u de uitstraling van uw woning naar een hoger niveau tillen. Onze adviseurs komen graag bij u thuis voor een persoonlijk gesprek. Samen stellen we kozijnen samen die perfect aansluiten bij de uitstraling van uw woning en uw persoonlijke voorkeuren.

Hoe worden kozijnen vervangen?

Bij Van Hattem doorlopen we een zorgvuldig proces bij kozijnvervanging. Na het opmeten en op maat maken van de nieuwe kozijnen, verwijderen we de oude en passen indien nodig de opening aan. Vervolgens plaatsen we de stelkozijnen, waartegen het nieuwe kozijn wordt geplaatst. Ten slotte zorgen we voor een nauwkeurige afdichting van de aansluitingen, om lekkages en warmteverlies te voorkomen.

Meer informatie over het vervangen van kozijnen?

Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op of plan direct een adviesgesprek in. Net zo makkelijk!

Dakkapel adviesgesprek

Kosten van kozijnen vervangen

De kosten van het vervangen zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type kozijn, de afmetingen, het gekozen materiaal en eventuele extra opties. Bij Van Hattem Dakkapellen begrijpen we dat transparantie in prijsstelling essentieel is. Om u zo nauwkeurig mogelijk te informeren over de kosten, bieden wij een gepersonaliseerde prijsopgave op basis van uw specifieke wensen.

Subsidiemogelijkheden

Met het vernieuwen van kunststof kozijnen kan u in aanmerking komen voor subsidies of financieringsregelingen. Deze subsidies worden verstrekt om huiseigenaren aan te moedigen energiebesparende maatregelen te nemen, waaronder het vervangen van verouderde kozijnen. Het subsidiebedrag is afhankelijk van het type en de hoeveelheid energiebesparende maatregelen die u treft.

Wij vervangen kozijnen door heel Nederland

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden. Vanuit deze locatie voorzien wij de klanten door bijna het gehele land van nieuwe kozijnen. In de volgende plaatsen zijn wij dan ook regelmatig te vinden.

Bekijk alle locaties
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Veelgestelde vragen

Is het noodzakelijk om alle kozijnen in mijn huis tegelijk te vervangen?

Nee, het is niet noodzakelijk om alle kozijnen tegelijk te vernieuwen. Het kan echter efficiënter zijn om dit wel te doen, omdat u dan mogelijk kunt profiteren van kostenvoordelen en een uniforme uitstraling voor uw woning kunt behouden. Onze experts adviseren u graag over de meest geschikte aanpak op basis van uw specifieke situatie.

Zijn er subsidies beschikbaar voor het vervangen van kozijnen?

Ja, er zijn subsidies beschikbaar voor het verduurzamen van kozijnen als onderdeel van energiebesparende maatregelen. De exacte voorwaarden kunnen echter variëren. Wij informeren u graag over de subsidiemogelijkheden in uw regio en kunnen u helpen bij het aanvragen van de subsidie.

Hoe lang duurt het om kozijnen te vervangen?

Dit hangt af van verschillende factoren, waaronder het aantal kozijnen, de complexiteit van het werk en eventuele bijkomende werkzaamheden. Over het algemeen zijn we binnen één werkdag klaar met de werkzaamheden, maar we kunnen pas een redelijke inschatting maken tijdens het adviesgesprek.