Bij Van Hattem dakkapellen is het mogelijk om een luxe dakkapel volledig naar uw wens en op maat te laten produceren.

Luxe dakkapel

Bij Van Hattem Dakkapellen is het mogelijk om een luxe dakkapel volledig naar uw wens en op maat te laten produceren. Tijdens een adviesgesprek met onze specialist bespreken we uw ideeën en de mogelijkheden. Ook worden alle technische metingen zorgvuldig uitgevoerd, zodat het resultaat perfect aansluit op uw woning. Door deze nauwkeurige aanpak kunnen wij een hoogwaardig kwaliteitsproduct garanderen die past bij de stijl en het karakter van uw woning.

Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van een dakkapel.

Uw eigen dakkapel ontwerpen?

Stel gemakkelijk uw luxe dakkapel op maat samen met onze configurator en ontvang direct een vrijblijvende prijsindicatie!

Tal van opties met een luxe dakkapel

Met een luxe dakkapel op maat zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij Van Hattem Dakkapellen bieden wij tal van opties om uw dakkapel helemaal naar wens vorm te geven. Van hoogwaardige materialen en moderne afwerkingen tot aanpassingen op maat en innovatieve functionaliteiten, wij bieden een breed scala aan opties om uw luxe dakkapel perfect aan te laten sluiten bij uw wensen. Ontdek de mogelijkheden en laat u inspireren door onze expertise op het gebied van luxe dakkapellen. Bij Van Hattem Dakkapellen heeft u de beschikking over de volgende opties en accessoires:

Dakkapellen in diverse kleuren en uitvoeringen

Onze dakkapellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, modellen en uitvoeringen. Zo kunt u de perfecte stijl en uitstraling kiezen die naadloos aansluit bij uw woning.

Sierlijsten

Sierlijsten bij een luxe dakkapel zorgen voor een verfijnde en decoratieve afwerking, waardoor uw dakkapel een stijlvolle uitstraling krijgt.

Triple beglazing

Met triple beglazing in uw dakkapel geniet u van optimale isolatie en geluidsdemping, waardoor uw wooncomfort wordt verhoogd en u energie bespaart.

Elektrische rolluiken en sunscreens

Met de optie voor elektrische rolluiken en screens bij uw dakkapel van Van Hattem Dakkapellen heeft u volledige controle over de hoeveelheid lichtinval, privacy en warmtewering.

Adviesgesprek voor uw luxe dakkapel

Bij Van Hattem Dakkapellen begrijpen we dat het kiezen van een luxe dakkapel een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we een persoonlijk adviesgesprek aan om u te begeleiden in dit proces. Tijdens dit gesprek nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken en te vertalen naar een ontwerp dat perfect bij uw huis past. Onze deskundige adviseurs delen graag hun kennis en ervaring om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van materialen, afwerking, technische specificaties en esthetische aspecten. We luisteren naar uw ideeën, geven professioneel advies en denken mee in oplossingen die aansluiten bij uw budget.

Vergunningen

Bij het plaatsen van een luxe dakkapel is het belangrijk om rekening te houden met eventuele vergunningen. Denk hierbij aan een omgevingsvergunning, een kraanvergunning of aanvullende constructie berekeningen. We raden u aan om bij uw gemeente na te vragen wat de specifieke mogelijkheden en vereisten zijn, op basis van uw persoonlijke wensen. Bij Van Hattem Dakkapellen kunnen wij u ondersteunen bij het aanvragen van deze vergunningen en helpen we met de benodigde berekeningen. Ons deskundige team kan u begeleiden door het hele proces, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw luxe dakkapel.

Meer weten over luxe dakkapellen?

Onze adviseurs staan klaar om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden van luxe dakkapellen. Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in!

Tijdens een adviesgesprek vertellen onze adviseurs u graag meer over alle mogelijkheden voor uw dakkapel.

Isolatiemogelijkheden

Onze luxe dakkapellen voorzien van het KOMO-keurmerk, wat betekent dat ze voldoen aan alle isolatiewaardes, constructie- en brandwerende eisen van het bouwbesluit. Door een breed scala aan isolatiemogelijkheden kunt u zelf bepalen hoe hoog de isolatiewaarde van uw dakkapel wordt. De kozijnen spelen een belangrijke rol in isolatie. De meeste warmte gaat immers verloren via de kozijnen en het glas. Daarom helpen wij u graag bij het maken van keuzes die bijdragen aan een hogere isolatiewaarde. Bij het beoordelen van de isolatie prestaties van onze dakkapellen, kijken we naar de RC-waarde (warmteweerstand van het materiaal) en U-waarde (warmteverlies van het materiaal). Door te streven naar een hoge RC-waarde en een lage U-waarde zorgen we ervoor dat uw luxe dakkapel uitstekend geïsoleerd is.

Oplevering van uw luxe dakkapel

Bij de oplevering van uw dakkapel zijn er enkele belangrijke aspecten waar u rekening mee dient te houden. Allereerst is het noodzakelijk dat er voldoende ruimte beschikbaar is voor de montage. Een standaard kraan vereist een ruimte van 12 bij 7 meter, terwijl onze bus inclusief trailer een ruimte van 12 bij 5 meter nodig heeft. Het is dus belangrijk dat u op de dag van montage voldoende ruimte en parkeervakken vrijmaakt voor de plaatsing van uw dakkapel(len). Bij de oplevering van uw dakkapel wordt deze zonder binnenafwerking (casco) geplaatst. Deze plaatsing is tevens onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Bij Van Hattem Dakkapellen zorgen wij ook voor het afvoeren van het bouwafval dat vrijkomt tijdens de plaatsing van uw nieuwe dakkapel.

Stel uw eigen luxe dakkapel samen!

Bij Van Hattem Dakkapellen maken we uw luxe kunststof dakkapel volledig naar wens, inclusief extra mogelijkheden en accessoires. We bieden bijvoorbeeld de optie om sierlijsten toe te voegen, waarmee u de uitstraling van uw dakkapel kunt verbeteren. Daarnaast kunt u kiezen voor elektrische rolluiken of raambekleding. Ontdek onze opties en accessoires voor luxe dakkapellen.

Bij Van Hattem Dakkapellen maken we uw dakkapel volledig op maat.

Wij gaan het hele land door!

Vanuit Genemuiden voorzien wij klanten in bijna heel Nederland met luxe kunststof dakkapellen. Zo zijn we regelmatig actief in de volgende plaatsen om dakkapellen te plaatsen:

Bekijk alle plaatsen
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Geef uw woning de uitstraling die het verdient

Een luxe dakkapel is niet alleen een functionele toevoeging aan uw woning, het is een investering in comfort, ruimte en licht. Onze op maat gemaakte dakkapellen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de stijl en het karakter van uw woning, terwijl ze extra leefruimte en natuurlijk licht bieden. Of u nu kiest voor een traditionele houtlook of een modern kunststof ontwerp, onze dakkapellen zijn gebouwd met aandacht voor detail en een toewijding aan kwaliteit. Geef uw woning de dakkapel die het verdient met Van Hattem Dakkapellen.

Luxe dakkapel onderhouden

Een luxe dakkapel is een waardevolle toevoeging aan uw woning, mits u deze regelmatig onderhoud. U kunt de kwaliteit en uitstraling van uw dakkapel behouden door deze regelmatig te schoon te maken en te schilderen. Houd uw dakkapel schoon door deze regelmatig af te nemen met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. Vermijd hierbij het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen die het oppervlak kunnen beschadigen. Daarnaast is het van belang om de dakkapel af en toe te controleren op schade aan de kozijnen en beglazing.

Bekijk ook onze andere dakkapellen

Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie
Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie
Prefab dakkapel
Prefab dakkapel
 • Binnen één dag geplaatst
 • Flexibiliteit in ontwerp
 • Voorzien van HR++ glas
Meer informatie

Veelgestelde vragen over luxe dakkapellen

Kan een luxe dakkapel volledig op maat gemaakt worden?

Wij bieden u de mogelijkheid om uw luxe dakkapel volledig op maat te laten maken, zodat deze perfect aansluit bij uw specifieke wensen en de stijl van uw huis. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van een dakkapel die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Is er een vergunning nodig voor het plaatsen van een luxe dakkapel?

In veel gevallen is het plaatsen van een dakkapel vergunningsplichtig. Het is daarom belangrijk om bij uw gemeente navraag te doen over de specifieke vergunningsvereisten en -procedures voor uw situatie. Bij Van Hattem Dakkapellen kunnen wij u ondersteunen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen en u helpen met de benodigde berekeningen.

Welke opties en accessoires zijn beschikbaar voor een luxe dakkapel?

Bij Van Hattem Dakkapellen bieden we een breed scala aan opties en accessoires om uw luxe dakkapel naar wens aan te passen. Denk hierbij aan verschillende dakbedekkingen, zoals dakpannen, dakleer of sedum, om de uitstraling van uw dakkapel te bepalen. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren en afwerkingen voor de buitenzijde, zodat de dakkapel perfect bij uw huis past. Binnenin zijn er opties zoals dakraam(en) voor extra daglicht, insectenhorren, plissé gordijnen, rolluiken of zonwering om het comfort te vergroten.