Ontdek de werkwijze van Van Hattem Dakkapellen.

Werkwijze

Bij Van Hattem Dakkapellen begrijpen we dat het plaatsen van een dakkapel een belangrijke beslissing is. We geven daarom graag inzicht in onze werkwijze, zodat u meer te weten kunt komen over onze processen en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw ideale dakkapel.

Zelf uw dakkapel ontwerpen?

Stel gemakkelijk uw dakkapel op maat samen met onze configurator en ontvang direct een vrijblijvende prijsindicatie!

Zo gaan we te werk!

Onze klanten staan bij ons centraal, en we streven ernaar om het gehele proces zo transparant en zorgeloos mogelijk te maken. Of u nu op zoek bent naar extra ruimte, meer lichtinval, of simpelweg uw huis wilt verrijken met een prachtige dakkapel, bij Van Hattem Dakkapellen bent u aan het juiste adres.

  1. Ontwerp op maat: het begint allemaal met uw wensen en ideeën. Via onze website kunt u gebruikmaken van onze handige dakkapel configurator. Hiermee kunt u zelf het ontwerp van uw dakkapel samenstellen, afgestemd op uw specifieke behoeften. Als u tevreden bent met het ontwerp, kunt u dit eenvoudig bij ons indienen.
  2. Eerste prijsindicatie: zodra wij uw ontwerp hebben ontvangen, gaan onze experts aan de slag. Op basis van de door u verstrekte gegevens maken wij een eerste prijsindicatie. Deze indicatie sturen wij binnen 48 uur naar u toe, zodat u een helder beeld heeft van de kosten.
  3. Adviesgesprek op locatie: zodra u de prijsindicatie heeft ontvangen en interesse heeft in een adviesgesprek, plannen wij graag een afspraak met u in. Onze specialisten komen persoonlijk bij u langs om alle details uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden.
  4. Definitieve offerte: na het adviesgesprek ontvangt u van ons een definitieve offerte op maat. Hierin zijn alle besproken elementen en materialen opgenomen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bij akkoord vragen we u om de offerte te ondertekenen en aan ons terug te sturen.
  5. Technische inmeting en aanpassingen: zodra wij de ondertekende offerte hebben ontvangen, plannen we een technische inmeting bij u op locatie. Onze vakmensen zorgen ervoor dat alles tot in detail wordt opgemeten en besproken. Indien gewenst, kunnen er nog wijzigingen worden doorgevoerd in het ontwerp.
  6. Inkoop en aanvragen: na de technische inmeting worden alle benodigde materialen, kozijnen, rolluiken/screens en dergelijke besteld. Indien nodig worden ook eventuele vergunningen aangevraagd. We communiceren de planning met de klant.
  7. Voorbereiding plaatsing: circa 3 weken voor plaatsing ontvangt u een e-mail met de laatste voorbereidingen die nodig zijn. In deze mail vindt u een aantal aandachtspunten zoals het vrijhouden van de parkeerplaatsen voor de kraan en onze bedrijfsbus. Ook sturen we nog een aantal aanvullende zaken mee waarop u zich kunt voorbereiden.
  8. Plaatsing van uw dakkapel: op de dag van plaatsing komt onze montageploeg langs. Zij strippen het dak en maken de opening voor de dakkapel. Vervolgens wordt de dakkapel met behulp van een kraan op het dak geplaatst en wordt deze wind- en waterdicht opgeleverd. U bent zelf verantwoordelijk voor de binnenafwerking.
Maatwerk

Stel zelf uw dakkapel samen in onze dakkapel configurator

Levering

Snelle levering en plaatsing in één dag

Kwalitatief

KOMO-gecertificeerd, duurzaam en onderhoudsarm

Scherp geprijsd

Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie