Het team van Van Hattem Dakkapellen staat voor u klaar.

Van idee tot realisatie

Het realiseren van één of meerdere dakkapellen kan een heel trajecten en ervaring worden waaraan u voorbereid moet beginnen. Deze goede voorbereiding is heel belangrijk en voorkomt verrassingen achteraf. Graag informeren wij u over het traject wat dit met zich meebrengt.

Het eerste idee: meer ruimte in huis

Het begint vaak met een wens voor meer ruimte in huis. Misschien heeft u anderen horen praten over hun nieuwe ruimte-creërende aanwinst of heeft u bij iemand de nieuwe ruimte gezien na het plaatsen van een dakkapel. Met dit idee in gedachten, begint u wellicht in uw eigen woning te meten en probeert u een voorstelling te maken van hoe een dakkapel uw woning zou passen. Wordt de ruimte groter of plaatsen we een extra wand? Veel vragen die gaandeweg naar voren komen.

Oriëntatie en advies

Wanneer u heeft besloten om uw woning door middel van één of meerdere dakkapellen te vergroten, nodigt u wellicht meerdere partijen uit. Elke organisatie biedt zijn eigen oplossing en zal u adviseren over de diverse opties die zij bieden. Doordat u verschillende adviseurs spreekt, hoort u meerdere oplossingen, mogelijkheden en verschillende uitleg over materialen en opties. Hierdoor kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Ons advies is dan ook om na elk gesprek een kleine samenvatting te maken en de voor u belangrijke wensen en punten te noteren. Dit voorkomt dat u informatie door elkaar haalt en zorgt voor een duidelijk totaalplaatje.

Vrijblijvend een adviesgesprek?

Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van de juiste dakkapel? Wij komen graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken! Voor een prijsindicatie kunt u ook onze dakkapel configurator gebruiken.

Tijdens een adviesgesprek vertellen onze adviseurs u graag meer over alle mogelijkheden voor uw dakkapel.

Van idee naar technische uitwerking

Wanneer onze adviseur samen met u een mooie oplossing heeft gevonden waarin uw wensen terugkomen en u een goed gevoel heeft, wordt er een vervolgafspraak voor het technisch inmeten ingepland zodra u ons de opdracht gunt. Tijdens deze technische inmeetafspraak komt een van onze specialisten bij u langs om nauwkeurige metingen te verrichten. Dit is een cruciale stap, omdat het de basis vormt voor de exacte vervaardiging van uw dakkapel.

De realisatie

Op de dag van plaatsing komt onze montageploeg aan en bereidt de werkplek zorgvuldig voor. Ze snijden de opening in het dak, plaatsen het dakkapel frame, isoleren en werken het interieur af. Het proces verloopt efficiënt, vaak binnen één dag, om overlast te minimaliseren. Na de installatie volgt een grondige controle en opruiming, waarna u direct kunt genieten van de extra ruimte en het verbeterde comfort in uw woning.