Houten dakkapel kopen: dakkapellen van hout in 1 dag geplaatst
Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Houten dakkapel

Scherp geprijsd

Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie

Levering

Snelle levering en plaatsing in één dag

Kwalitatief

KOMO-gecertificeerd, duurzaam en onderhoudsarm

Maatwerk

Stel zelf uw dakkapel samen in onze dakkapel configurator

Houten dakkapel

Van Hattem Dakkapellen bouwt zijn dakkapellen met hoge kwaliteitsnorm: Uitsluitend A-merken van Nederlands fabricaat. De houten kozijnen zijn voorzien van het FSC-keurmerk en voorzien van Politie keurmerk. Naast kwaliteit en uitstraling hechten wij vooral veel waarde aan goede service en levertijden. Onze dakkapellen worden geheel volgens uw wens in onze eigen fabriek prefab geproduceerd en daarmee bent u verzekerd van een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Voorafgaand aan de productie en plaatsing komt onze specialist alles ter plekke technisch inmeten.

Een houten dakkapel met een unieke, authentieke uitstraling die bij elke woning past. Met een houten dakkapel van Van Hattem Dakkapellen creëert u in één dag meer leefruimte en daglicht. Ook stijgt uw huis direct in waarde dankzij een dakkapel. Door de hoogwaardige houten rabatdelen en houten kozijnen heeft u lang plezier van uw dakkapel. Een houten dakkapel voorzien van het FSC-keurmerk wordt door Van Hattem Dakkapellen geheel op maat gemaakt en biedt u de volgende voordelen:

 • Binnen een dag geplaatst
 • Authentieke uitstraling
 • Isolerend
 • 10 jaar garantie
 • Voorzien van HR++ glas
 • Duurzaam, A-klasse houtkwaliteit

Keuze uit verschillende soorten dakkapellen

Dakkapellen zijn er in diverse soorten en maten, U kunt kiezen uit een breed scala aan uitvoeringen en verschillende materialen, zoals een kunststof dakkapel, houtlook dakkapel een houten dakkapel of een combinatie van beide. Meer weten? In een persoonlijk gesprek bij u thuis adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Extra opties voor een houten dakkapel

In onze fabriek in Genemuiden produceren wij onder ideale omstandigheden de houten dakkapellen. Tijdens het productieproces verblijft het materiaal op een droge plek met ideale temperatuur. Zo leveren wij de dakkapellen altijd met dezelfde hoge kwaliteitsnorm. Bij Van Hattem Dakkapellen heeft u de beschikking over de volgende opties en accessoires:

 • Schilder uw dakkapel volgens eigen kleurenpallet
 • Rabatdelen in in de grondverf
 • Beplating in de  grondverf
 • Houten kozijnen in de grondverf
 • Kalf in het kozijn
 • Zinken kraal
 • Triple beglazing
 • UV-werende beglazing
 • Airconditioning
 • Ventilatie roosters
 • Electrische rolluiken en sunscreens

Houten kozijnen

De houten kozijnen worden geleverd in de grondverf, dit geeft u het grote voordeel dat u de huidige kleuren van van uw woning kunt doorvoeren in uw houten dakkapel.

Advies gesprek

Met een houten dakkapel creëert u meer leefruimte en lichtopbrengst. Daarnaast verhoogt een dakkapel direct de waarde van uw woning. In een persoonlijk gesprek bij u thuis adviseren onze adviseurs u graag over de mogelijkheden en stellen samen met u uw dakkapel samen zodat deze perfect aansluit bij de uitstraling van uw woning en persoonlijke wensen.

Vergunningen

Gemeentes hanteren richtlijnen voor het realiseren van een dakkapel aan de voor, zij en achterzijde van een woning. Het kan het zijn dat er voor uw woning een omgevingsvergunning, een kraan vergunning en een aanvullende constructie berekeningen verreist zijn. Wij adviseren u om bij uw gemeente navraag te doen over de mogelijkheden en uw persoonlijke wensen. Van Hattem Dakkapellen kan u ondersteunen met het aanvragen van deze vergunningen en berekening.

Bouwafval

Wij kunnen het bouwafval dat vrijkomt bij het plaatsen van uw nieuwe dakkapel voor u afvoeren. Bij het vervangen van uw huidige dakkapel kunnen wij zorgen dat uw oude dakkapel wordt afgevoerd en op milieu verantwoorde wijze wordt verwerkt.

Oplevering

Uw dakkapel wordt zonder binnen afwerking (casco) opgeleverd en geplaatst onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

KOMO-Keurmerk

Zekerheid voor u. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde vakmensen. Wij voeren het KOMO-Dakkapellen certificaat, hét kwaliteitskeurmerk voor dakkapellen.

Kunststof dakkapel

Een hoge isolatiewaarde, duurzaam en onderhoudsarm; dat zijn de kenmerken van een kunststof dakkapel. Uw prefab dakkapel wordt in onze eigen werkplaats geheel op maat gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam materiaal. Gegarandeerd jarenlang zorgeloos plezier. meer informatie

Houtlook dakkapel

Een prefab dakkapel met de karakteristieke uitstraling van een houten dakkapel met de kenmerken van een kunststof dakkapel, zodat u profiteert van de voordelen van een kunststof dakkapel. Voorzie uw dakkapel van extra elementen, zoals houtnerf, sierlijst en houtlook-verbindingen. meer informatie

Houten dakkapel

Een unieke, authentieke uitstraling die bij elke woning past. Uw prefab dakkapel wordt gerealiseerd met hoogwaardige houten rabatdelen en houten kozijnen en voorzien van het FSC-keurmerk. Na de montage kunt u de dakkapel schilderen in de kleuren die perfect aansluiten bij de woning. meer informatie

Luxe dakkapel

Voor specifieke wensen kunt u ook bij Van Hattem Dakkapellen terecht. Stel uw prefab dakkapel samen met luxe zijwanden, roeden in de ramen, sierlijsten, zinken kraal, enz. Realiseer een schitterende, authentieke uitstraling en creëer een persoonlijke dakkapel geheel op maat gemaakt. meer informatie

Dakkapellen in uw regio

Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door heel Nederland. Informeer naar de mogelijkheden voor een dakkapel in uw regio of neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Bel 038 337 7989 of stel met de dakkapel configurator en vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan.

Werkgebied

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden. Vanuit deze locatie voorzien wij de klanten door bijna het gehele land van dakkapellen. In de volgende plaatsen zijn wij dan ook regelmatig te vinden om dakkapellen te plaatsen.