Prefab dakkapel | VH Dakkapellen
Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Prefab dakkapel

Scherp geprijsd

Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie

Levering

Snelle levering en plaatsing in één dag

Kwalitatief

KOMO-gecertificeerd, duurzaam en onderhoudsarm

Maatwerk

Stel zelf uw dakkapel samen in onze dakkapel configurator

Prefab dakkapel

Van Hattem Dakkapellen bouwt zijn prefab dakkapellen met hoge kwaliteitsnorm: Uitsluitend A-merken van Nederlands fabricaat. Kozijnen zijn rondom staal doorboord en voorzien van Politie keurmerk. Naast kwaliteit en uitstraling hechten wij vooral veel waarde aan goede service en levertijden. Onze dakkapellen worden geheel volgens uw wens in onze eigen fabriek prefab geproduceerd en daarmee bent u verzekerd van een hoogwaardig kwaliteitsproduct.

Voordelen prefab dakkapel

Prefab staat voor ‘prefabricage’ oftewel voorgefabriceerd. Een prefab dakkapel wordt bij ons in de werkplaats gebouwd onder ideale omstandigheden, waarbij het dak en de zijwangen al geïsoleerd zijn en de dakkapel na plaatsing op het dak de dakkapel direct waterdicht wordt gemaakt. Een prefab dakkapel wordt kant en klaar geleverd en met een hijskraan op uw dak geplaatst  Door deze prefab werkwijze heeft u weinig overlast en rommel tijdens het plaatsen van de dakkapel.

Kunststof

Een prefab dakkapel is vaak afgewerkt met kunststof en kent daardoor alle voordelen van onderhoudsarm. Het grote verschil met traditioneel bouwen is dat een prefab dakkapel in zijn geheel naar uw huis komt en alleen maar geplaatst hoeft te worden. Daardoor kiezen steeds meer consumenten voor een prefab dakkapel. Tegenover de prefab dakkapel staat de traditionele dakkapel (dakopbouw), waarbij de dakkapel op het dak wordt opgebouwd. Een dakopbouw maken duurt over het algemeen langer dan een prefab dakkapel plaatsen.

De kwaliteitscontrole is optimaal.

Bij een prefab dakkapel die in onze werkplaats wordt opgebouwd is er sprake van interne kwaliteitscontrole. Vanuit de organisatie wordt er namelijk beter en meer toezicht gehouden op de productie van de dakkapellen. Bij een dakkapel die op het dak wordt opgebouwd is dit minder het geval doordat het management niet op het dak naast de monteurs staan. In een fabriek is het veel eenvoudiger om alle geproduceerde dakkapellen te controleren en de kwaliteitscontrole te bewaren.  Dit zorgt ervoor dat onze prefab dakkapellen altijd een goede en constante KOMO gecertificeerde kwaliteit heeft.

Uw dakkapellen worden in één dag geplaatst.

Een ander pluspunt van prefab dakkapellen is dat het snel geplaatst kan worden en dat de montage binnen één dag uitgevoerd wordt. U zult dus snel weer gebruik kunnen maken van de ruimte en hoeft ten opzichte van traditioneel bouwen niet dagen te wachten voordat u weer een compleet dak op uw huis heeft.

Investering prefab dakkapel

De investering in een prefab dakkapel is doorgaans voordeliger dan ter plaatse bouwen omdat er minder arbeidsuren nodig zijn.

Weersomstandigheden

Met een prefab dakkapel bent u ook minder afhankelijk van het weer. Dit komt doordat de dakkapel eerst volledig geproduceerd worden onder ideale omstandigheden in onze werkplaats en alleen getransporteerd hoeft te worden naar uw woning. Uiteraard spelen de weersomstandigheden in onze werkplaats geen enkele rol, waardoor de dakkapel vervolgens snel geplaatst kan worden.

Keuze uit verschillende soorten dakkapellen

Dakkapellen zijn er in diverse soorten en maten, U kunt kiezen uit een breed scala aan uitvoeringen en verschillende materialen, zoals een kunststof, houtlook of houten dakkapel of een combinatie van beide. Meer weten? In een persoonlijk gesprek bij u thuis adviseren wij u graag over de vele mogelijkheden.

Een prefab dakkapel met een hoge isolatiewaarde, duurzaam en onderhoudsarm. Met een prefab dakkapel van Van Hattem Dakkapellen creëert u in één dag meer leefruimte en daglicht. Ook stijgt uw huis direct in waarde dankzij een dakkapel. De kunststof rabatdelen en kozijnen met een verdiept profiel geven een mooi strakke uitstraling.  Een prefab dakkapel wordt door Van Hattem Dakkapellen geheel op maat gemaakt en biedt u de volgende voordelen:

 • Binnen een dag geplaatst
 • Karakteristieke uitstraling van hout
 • Isolerend
 • 10 jaar garantie
 • Voorzien van HR++ glas
 • Kozijnen versterkt met verzinkt staal
 • Duurzaam, onderhoudsarm en weerbestendig

Extra opties voor een prefab dakkapel

In onze fabriek in Genemuiden produceren wij onder ideale omstandigheden de prefab dakkapellen. Tijdens het productieproces verblijft het materiaal op een droge plek met ideale temperatuur. Zo leveren wij de dakkapellen altijd met dezelfde hoge kwaliteitsstandaard. Bij Van Hattem Dakkapellen heeft u de beschikking over de volgende opties en accessoires:

 • Dakkapellen in diverse kleuren
 • Dakkapel bekleding in diverse materialen
 • Kunststof kozijnen in diverse kleuren
 • Kleurfolie met houtnerfstructuur
 • Zinken kraal
 • Triple beglazing
 • UV-werende beglazing
 • Airconditioning
 • Ventilatie roosters
 • Plissé Raambekleding
 • Electrische rolluiken en sunscreens
 • Om maat gemaakte Insecten en pollen horren
 • Draaikiepramen voorzien van een zomer- en winterstand

Kunststof kozijnen

Met kunststof kozijnen hoeft u nooit meer te schilderen. Bovendien wordt uw dakkapel met kunststof kozijnen optimaal geïsoleerd. U heeft de keuze uit diverse kleuren en het is mogelijk om de kozijnen te voorzien van een folie met houtnerf structuur.

Advies gesprek

Met een prefab dakkapel creëert u meer leefruimte en lichtopbrengst. Daarnaast verhoogt een dakkapel direct de waarde van uw woning. In een persoonlijk gesprek bij u thuis adviseren onze adviseurs u graag over de mogelijkheden en stellen samen met u uw dakkapel samen zodat deze perfect aansluit bij de uitstraling van uw woning en persoonlijke wensen.

Vergunningen

Gemeentes hanteren richtlijnen voor het realiseren van een dakkapel aan de voor, zij en achterzijde van een woning. Het kan het zijn dat er voor uw woning een omgevingsvergunning, een kraan vergunning en een aanvullende constructie berekeningen verreist zijn. Wij adviseren u om bij uw gemeente navraag te doen over de mogelijkheden en uw persoonlijke wensen. Van Hattem Dakkapellen kan u ondersteunen met het aanvragen van deze vergunningen en berekening.

Bouwafval

Wij kunnen het bouwafval dat vrijkomt bij het plaatsen van uw nieuwe dakkapel voor u afvoeren. Bij het vervangen van uw huidige dakkapel kunnen wij zorgen dat uw oude dakkapel wordt afgevoerd en op milieu verantwoorde wijze wordt verwerkt.

Oplevering

Uw dakkapel wordt zonder binnen afwerking (casco) opgeleverd en geplaatst onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

KOMO-Keurmerk

Zekerheid voor u. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde vakmensen. Wij voeren het KOMO-Dakkapellen certificaat, hét kwaliteitskeurmerk voor dakkapellen. Lees verder

Kunststof dakkapel

Een hoge isolatiewaarde, duurzaam en onderhoudsarm; dat zijn de kenmerken van een kunststof dakkapel. Uw prefab dakkapel wordt in onze eigen werkplaats geheel op maat gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam materiaal. Gegarandeerd jarenlang zorgeloos plezier. meer informatie

Houtlook dakkapel

Een prefab dakkapel met de karakteristieke uitstraling van een houten dakkapel met de kenmerken van een kunststof dakkapel, zodat u profiteert van de voordelen van een kunststof dakkapel. Voorzie uw dakkapel van extra elementen, zoals houtnerf, sierlijst en houtlook-verbindingen. meer informatie

Houten dakkapel

Een unieke, authentieke uitstraling die bij elke woning past. Uw prefab dakkapel wordt gerealiseerd met hoogwaardige houten rabatdelen en houten kozijnen en voorzien van het FSC-keurmerk. Na de montage kunt u de dakkapel schilderen in de kleuren die perfect aansluiten bij de woning. meer informatie

Luxe dakkapel

Voor specifieke wensen kunt u ook bij Van Hattem Dakkapellen terecht. Stel uw prefab dakkapel samen met luxe zijwanden, roeden in de ramen, sierlijsten, zinken kraal, enz. Realiseer een schitterende, authentieke uitstraling en creëer een persoonlijke dakkapel geheel op maat gemaakt. meer informatie

Dakkapellen in uw regio

Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door heel Nederland. Informeer naar de mogelijkheden voor een dakkapel in uw regio of neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Bel 038 337 7989 of stel met de dakkapel configurator en vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan.

Werkgebied

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden. Vanuit deze locatie voorzien wij de klanten door bijna het gehele land van dakkapellen. In de volgende plaatsen zijn wij dan ook regelmatig te vinden om dakkapellen te plaatsen.