Bij Van Hattem Dakkapellen bieden we een uitgebreid assortiment aan opties en accessoires aan voor uw dakkapel

Opties

Bij Van Hattem Dakkapellen begrijpen we dat uw dakkapel een unieke uitstraling verdient die past bij uw persoonlijke stijl en wensen. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan opties en accessoires aan om uw dakkapel aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van een dakkapel.

Uw eigen dakkapel ontwerpen?

Stel gemakkelijk uw dakkapel inclusief opties samen met onze configurator en ontvang direct een vrijblijvende prijsindicatie!

De voordelen van onze opties & accessoires

Ontdek de vele mogelijkheden om uw dakkapel te upgraden naar een hoger niveau van functionaliteit en comfort. Bij Van Hattem Dakkapellen bieden we een scala aan opties die uw dakkapel transformeren tot een ruimte waarin u optimaal kunt genieten. Daarnaast kunt u ook kiezen voor luxueuze afwerkingen, zoals sierlijsten, luxe raambekleding en geavanceerde ventilatiemogelijkheden. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het verkennen van deze mogelijkheden. Bovendien bieden we bij Van Hattem Dakkapellen de volgende voordelen:

Tal van mogelijkheden

Wanneer u kiest voor onze opties en accessoires, profiteert u van tal van mogelijkheden om uw dakkapel volledig op maat te maken.

Op maat gemaakt

Onze opties en accessoires worden speciaal voor u op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij uw dakkapel en de uitstraling van uw woning.

Op basis van uw wensen

We begrijpen dat elke klant unieke wensen en behoeften heeft, daarom bieden wij een breed scala aan opties om aan al uw eisen te voldoen.

Professioneel advies

Ons team van experts staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw opties en accessoires.

Keuze uit verschillende opties voor uw dakkapel

Zonwering
Zonwering
 • Zonwerend
 • Energiebesparend
 • Meer privacy
Meer informatie
Raambekleding
Raambekleding
 • Aluminium jaloezieën
 • Plissé gordijnen
 • Inzethorren
Meer informatie
Horren
Horren
 • Ongedierte buiten houden
 • Ventilatie
 • Meer privacy
Meer informatie
Ventilatiemogelijkheden
Ventilatiemogelijkheden
 • Beheersing van temperatuur
 • Verbeterde luchtkwaliteit
 • Energiebesparing
Meer informatie
Zinken deklijst
Zinken deklijst
 • Aantrekkelijke uitstraling
 • Duurzaam & onderhoudsarm
 • Bescherming
Meer informatie
Kozijnen op kleur
Kozijnen op kleur
 • Naadloze integratie
 • Verbeterde uitstraling
 • Realistische nerfstructuur
Meer informatie

Advies over de mogelijkheden voor uw dakkapel

Bij Van Hattem Dakkapellen begrijpen we dat het kiezen van de juiste opties & accessoires van belang is voor de uitstraling en functionaliteit van uw dakkapel. Daarom kunt u bij ons niet alleen terecht voor een uitgebreid assortiment aan opties & accessoires voor uw dakkapel, maar ook voor deskundig advies. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te adviseren over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw specifieke wensen. Wij hebben de kennis en expertise om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Maatwerk opties en accessoires voor uw dakkapel

Elke dakkapel is uniek. Qua afmetingen, maar ook qua uitstraling. Daarom hebben we bij Van Hattem diverse opties en accessoires die volledig op maat kunnen worden afgestemd op uw dakkapel. Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de afmetingen, stijl en specificaties van uw dakkapel. We werken nauw met u samen om uw wensen en eisen te begrijpen en creëren zo een oplossing die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Meer weten over onze opties?

Ontdek hoe Van Hattem Dakkapellen u kan helpen bij het realiseren van uw droomdakkapel. Neem contact met ons op of plan direct een adviesgesprek in om de verschillende mogelijkheden voor uw dakkapel te bespreken.

Tijdens een adviesgesprek vertellen onze adviseurs u graag meer over alle mogelijkheden voor uw dakkapel.

Personaliseer uw dakkapel met opties

Bij Van Hattem Dakkapellen geloven we dat uw dakkapel een unieke uitstraling verdient die past bij uw voorkeuren. Daarom bieden we een uitgebreide selectie aan opties waarmee u de uitstraling van uw dakkapel kunt personaliseren. Bovendien kunt u de functionaliteit en het comfort van uw dakkapel verbeteren, waardoor het een waardevolle toevoeging wordt aan uw woning. Ontdek de mogelijkheden om uw dakkapel te personaliseren en maak een statement met uw eigen stijl.

Kosten van extra opties en accessoires

De kosten van extra opties en accessoires variëren sterk afhankelijk van de specifieke opties en accessoires die u kiest, evenals de omvang en complexiteit van uw dakkapel. We voorzien u graag van een gedetailleerde en transparante prijsopgave op basis van uw specifieke wensen en eisen. Hoewel er kosten verbonden zijn aan het toevoegen van extra opties & accessoires, is het belangrijk om te benadrukken dat deze investering vaak waarde toevoegt aan uw dakkapel en aan uw woongenot.

Stel uw eigen dakkapel samen!

Van Hattem Dakkapellen heeft een breed scala aan dakkapellen om aan uw wensen te voldoen. U heeft bij ons de keuze uit verschillende typen dakkapellen, waaronder kunststof dakkapellen, houten dakkapellen en dakkapellen met een houtlook. Daarnaast bieden we nog andere dakkapelopties aan. Ontdek ons volledige assortiment aan dakkapellen en kies de perfecte optie die past bij uw woning.

Bij Van Hattem Dakkapellen maken we uw dakkapel volledig op maat.

Wij gaan het hele land door!

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden, maar we voorzien klanten door het hele land van hoogwaardige dakkapellen met diverse opties en accessoires. We zijn regelmatig actief in de volgende plaatsen om dakkapellen te plaatsen:

Bekijk alle plaatsen
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Veelgestelde vragen over onze opties en accessoires

Zijn er extra kosten verbonden aan het toevoegen van opties & accessoires?

Ja, er kunnen extra kosten verbonden zijn aan het toevoegen van opties & accessoires. Dit is afhankelijk van de specifieke opties en accessoires die u kiest. Ons team kan u voorzien van een gedetailleerde prijsopgave op basis van uw selectie, zodat u volledig op de hoogte bent van de kosten.

Hoe lang duurt het om opties & accessoires te installeren op mijn dakkapel?

Wanneer wij de dakkapel komen plaatsen worden de bestelde opties direct meegeleverd. Onze experts die de dakkapel plaatsen, laten zien hoe bepaalde opties en accessoires gebruikt kunnen worden. 

Kan ik opties & accessoires toevoegen aan mijn bestaande dakkapel?

In de meeste gevallen kunnen opties & accessoires worden toegevoegd aan bestaande dakkapellen. Ons team van experts kan uw situatie beoordelen en u adviseren over de mogelijkheden voor het toevoegen van de gewenste opties & accessoires aan uw dakkapel.