Bij Van Hattem Dakkapellen bieden wij zinken deklijsten met kraal die uw dakkapel een prachtige uitstraling geven.

Zinken deklijsten voor uw dakkapel

Bent u op zoek naar een stijlvolle en duurzame afwerking voor uw dakkapel? Bij Van Hattem Dakkapellen bieden wij hoogwaardige zinken deklijsten met kraal die uw dakkapel een prachtige uitstraling geven.

Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van een dakkapel.

Vrijblijvend een adviesgesprek?

Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van een deklijst voor uw dakkapel? Wij komen graag bij u op locatie om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken!

De voordelen van een zinken deklijst met kraal

Voor een extra authentieke uitstraling kunt u uw dakkapel voorzien van een zinken deklijst met kraal, ook wel zinken kraal genoemd. Deze zinken kraalrand geeft een chique uitstraling aan de dakkapel en zorgt voor een prachtige afwerking van uw dakrand. Of u nu kiest voor een sierlijst, sierkraal of zinken kraal, de mogelijkheden zijn eindeloos om uw dakkapel een speciaal accent te geven. Daarnaast bieden zinken deklijsten de volgende voordelen:

Duurzaam & onderhoudsarm

Zinken deklijsten zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden en behouden hun glans zonder te corroderen of te verkleuren. Bovendien vereisen zinken deklijsten weinig tot geen onderhoud en behouden ze hun natuurlijke uitstraling gedurende vele jaren.

Aantrekkelijke uitstraling

De kraal voegt een verfijnde uitstraling toe aan uw dakkapel, waardoor de dakkapel een verzorgde en afgewerkte look krijgt.

Bescherming

Een zinken deklijst met kraal beschermt de randen van uw dakkapel tegen vocht en zorgt voor een langere levensduur van uw dakconstructie.

Advies bij het kiezen van een deklijst

Bij het kiezen van een deklijst zijn er verschillende factoren waar u rekening mee kunt houden. Allereerst is het belangrijk om de architectuur en stijl van uw woning in overweging te nemen. Een deklijst moet natuurlijk aansluiten bij de bestaande kenmerken van uw woning en bijdragen aan de algehele uitstraling. Daarnaast is het van belang om te kijken naar de afmetingen en vorm van uw dakkapel. Verschillende deklijsten passen mogelijk beter bij bepaalde afmetingen of vormen. Heeft u hulp nodig? Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van een zinken deklijst die past bij de specifieke kenmerken van uw dakkapel.

Zinken deklijst op maat gemaakt

Voor de afwerking van de rand van het platte dak van uw dakkapel bieden wij verschillende opties, waarvan de zinken deklijst met kraal de populairste toepassing is. Onze zinken kraalranden worden volledig op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Hierdoor kunnen we een deklijst creëren die perfect past bij de uitstraling van uw dakkapel. Onze deklijsten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, waarvan 2 meter een veelvoorkomende optie is. Met deze lengte kunnen we de deklijsten stevig bevestigen, wat resulteert in een strak en verzorgd aanzicht van uw dakkapel. Ook is het mogelijk om een sierlijst op kleur te laten maken.

Meer weten over zinken deklijsten?

Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden van verschillende deklijsten en sierkralen voor uw dakkapel. Neem contact met ons op of plan direct een adviesgesprek in.

Bij Van Hattem Dakkapellen maken we uw dakkapel volledig op maat.

Een luxe dakkapel met sierlijsten

Bent u op zoek naar een luxe uitstraling voor uw dakkapel? Dan zijn sierlijsten perfect voor u! Met onze hoogwaardige sierlijsten voegt u een verfijnde afwerking aan uw dakkapel toe. Of u nu kiest voor een klassieke en subtiele sierlijst of een gedetailleerd en opvallend ontwerp, onze sierlijsten bieden een unieke en luxueuze uitstraling. Met de juiste sierlijst kunt u de details van uw dakkapel accentueren en een gevoel van diepte creëren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en ontwerpen, zodat u de perfecte sierlijst kunt kiezen die past bij de stijl van uw woning.

Het plaatsen van een zinken deklijst

Bij Van Hattem Dakkapellen beschikken we over ervaren vakmensen die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van zinken deklijsten. Voordat we de zinken deklijst installeren, zorgen we ervoor dat het dakoppervlak goed is voorbereid. We inspecteren de onderliggende materialen en zorgen ervoor dat het dak waterdicht en stevig is. Vervolgens meten we nauwkeurig de afmetingen van de dakkapel op, zodat de zinken deklijst perfect op maat gemaakt kan worden. Vervolgens installeren we de zinken deklijst op uw dakkapel.

Wij gaan het hele land door!

Bij Van Hattem Dakkapellen voorzien we klanten door het gehele land van dakkapellen, met zowel zinken deklijsten als sierlijsten. We zijn regelmatig in de volgende plaatsen om dakkapellen te plaatsen:

Bekijk alle plaatsen
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Veelgestelde vragen over zinken deklijsten

Zijn zinken deklijsten duurzaam?

Ja, zinken deklijsten zijn zeer duurzaam. Zink is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn lange levensduur en weerbestendigheid. Het is bestand tegen diverse weersomstandigheden en kan jarenlang meegaan zonder aan kwaliteit in te leveren.

Vereisen zinken deklijsten veel onderhoud?

Zinken deklijsten hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig. Ze zijn van nature bestand tegen corrosie en vereisen alleen af en toe een reinigingsbeurt om de originele uitstraling te behouden. Regelmatig schoonmaken met water en een mild reinigingsmiddel is meestal voldoende.

Kan een zinken deklijst worden aangepast aan de afmetingen van mijn dakkapel?

Ja, zinken deklijsten worden op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij de afmetingen van uw dakkapel. Onze vakmensen meten uw dakkapel nauwkeurig op en zorgen voor een exacte pasvorm van de zinken deklijst, inclusief de gewenste kraal afwerking.

Ontdek ook onze andere opties voor uw dakkapel

Horren
Horren
 • Ongedierte buiten houden
 • Ventilatie
 • Meer privacy
Meer informatie
Raambekleding
Raambekleding
 • Aluminium jaloezieën
 • Plissé gordijnen
 • Inzethorren
Meer informatie
Ventilatiemogelijkheden
Ventilatiemogelijkheden
 • Beheersing van temperatuur
 • Verbeterde luchtkwaliteit
 • Energiebesparing
Meer informatie
Zonwering
Zonwering
 • Zonwerend
 • Energiebesparend
 • Meer privacy
Meer informatie