Om vliegen en muggen buiten te houden, bieden wij de mogelijkheid om inzethorren toe te voegen aan uw dakkapel.

Horren voor uw dakkapel

Om vliegen en muggen buiten te houden, bieden wij de mogelijkheid om inzethorren toe te voegen aan uw dakkapel. Met deze horren kunt u genieten van een insectenvrije omgeving, terwijl er toch frisse lucht naar binnen komt. Of het nu gaat om een inzethor met grijs gaas, zwart gaas of pollengaas voor een kunststof draaikiepraam, of andere horren in diverse RAL-kleuren, wij hebben de perfecte oplossing voor uw dakkapel.

Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van een dakkapel.

Vrijblijvend een adviesgesprek?

Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van geschikte horren voor uw dakkapel? Wij komen graag bij u op locatie om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken!

De voordelen van horren in uw dakkapel

Horren worden over het algemeen als handig beschouwd tijdens de zomermaanden, maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Horren hebben namelijk nog veel meer voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de bevordering van de ventilatie in uw woning. Horren kunnen helpen bij het creëren van een natuurlijke luchtstroom in uw huis, waardoor frisse lucht naar binnen kan stromen terwijl ongewenste insecten buiten worden gehouden. Dit helpt ook bij het verminderen van vochtproblemen en het reguleren van de temperatuur in uw woning. Lees hiernaast meer over de voordelen:

Ongedierte buiten houden

Horren vormen een effectieve barrière tegen vliegen, muggen en andere vervelende insecten. Zo heeft u ‘s nachts geen last van vervelende zoemende muggen of andere vliegen en ongedierte.

Ventilatie

Met een hor kun je eenvoudig je ramen en deuren openzetten en genieten van extra ventilatie in je woning.

Hooikoorts

Een hor kan ook voor een deel de rondzwevende pollen tegenhouden, wat vooral voor hooikoortspatiënten erg vervelend kan zijn.

Meer privacy

Een hor voor je dakkapel biedt ook verbeterde privacy in je woning. Horren belemmeren namelijk het zicht van buiten. Met name inzethorren met zwart gaas bieden deze mogelijkheid.

KeJe horren

KeJe horren zijn hoogwaardige en betrouwbare horren die specifiek zijn ontworpen voor dakkapellen. Ze staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Met Keje horren voor dakkapellen kun je genieten van frisse lucht en bescherming tegen insecten zonder concessies te doen aan stijl en functionaliteit. Deze horren worden op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij de ramen van jouw dakkapel, waardoor er geen ruimte is voor insecten om binnen te dringen. Of je nu kiest voor klemhorren of inzethorren, de horren van KeJe bieden een prachtige afwerking en zijn een effectieve manier om insecten buiten te houden.

Uitvoeringen

KeJe biedt een breed scala aan horren, zodat je de perfecte hor kunt kiezen die past bij de stijl en uitstraling van jouw dakkapel. Voor kunststof kozijnen zijn er twee opties beschikbaar: de inzethor en de klemhor. De inzethor wordt eenvoudig in het kozijn geplaatst zonder boren of schroeven, en biedt een effectieve bescherming tegen insecten. De klemhor wordt op het kozijn geklemd en kan gemakkelijk worden verwijderd of verplaatst. Beide opties zorgen voor een naadloze en praktische oplossing om insecten buiten te houden terwijl je van frisse lucht geniet. Heeft u hulp nodig? Ons team staat klaar om al uw vragen over onze horren te beantwoorden.

Meer weten over horren?

Wilt u meer informatie over horren voor uw dakkapel? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Laat u adviseren door onze specialisten en verhoog het comfort in uw woning. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen de beste (maatwerk) horoplossing voor uw dakkapel te vinden.

Bij Van Hattem Dakkapellen maken we uw dakkapel volledig op maat.

Maatwerk horren

De KeJe inzethor en klemhor zijn uitstekende oplossingen om insecten buiten te houden. Deze horren zijn voorzien van een aluminium frame, waarin vlak gaas is verwerkt. Het vlakke gaas is verkrijgbaar in standaardkleuren zoals grijs en zwart, maar er zijn ook extra opties beschikbaar, zoals pollen-, aluminium- of petscreen gaas tegen een meerprijs. Daarnaast worden KeJe horren op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten op de specificaties van uw bestelde dakkapel.

Wij plaatsen dakkapellen door het hele land!

Bij Van Hattem Dakkapellen voorzien wij klanten door het hele land van hoogwaardige dakkapellen, inclusief horren. We zijn regelmatig actief in de volgende plaatsen om dakkapellen te plaatsen:

Bekijk alle plaatsen
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Veelgestelde vragen over horren

Moet ik mijn horren zelf installeren?

Wanneer wij uw dakkapel komen plaatsen leggen wij u uitvoerig de werking van deze inzethorren uit. De horren worden aan de onderzijde schuin in de raamopening gezet. Daarna kunt u de horren aan de bovenzijde vast klikken in de sponning (raamopening).

Welk type hor is het meest geschikt voor een dakkapel?

Inzethorren en klemhorren zijn de meest geschikte opties voor dakkapellen. Deze horren worden direct in het raamkozijn geplaatst zonder dat er geboord of geschroefd hoeft te worden. Inzethorren zijn ideaal voor draai-/kiepramen op dakkapellen, terwijl klemhorren geschikt zijn voor naar binnen draaiende ramen.

Zijn er horren beschikbaar voor draai-/kiepramen op een dakkapel?

Ja, er zijn speciale horren ontworpen voor draai-/kiepramen op dakkapellen. Deze horren kunnen zowel in de draaistand als in de kiepstand worden gebruikt. Deze horren worden op maat gemaakt om perfect aan te sluiten op uw draai-/kiepraam.

Bekijk ook onze andere opties

Raambekleding
Raambekleding
 • Aluminium jaloezieën
 • Plissé gordijnen
 • Inzethorren
Meer informatie
Zonwering
Zonwering
 • Zonwerend
 • Energiebesparend
 • Meer privacy
Meer informatie
Kozijnen op kleur
Kozijnen op kleur
 • Naadloze integratie
 • Verbeterde uitstraling
 • Realistische nerfstructuur
Meer informatie
Ventilatiemogelijkheden
Ventilatiemogelijkheden
 • Beheersing van temperatuur
 • Verbeterde luchtkwaliteit
 • Energiebesparing
Meer informatie