Het team van Van Hattem Dakkapellen staat voor u klaar.

Bezoek onze werkplaats

Ontdek de kwaliteit en vakmanschap achter onze dakkapellen met een bezoek aan onze werkplaats. Hieronder vindt u een sfeerimpressie van ons bedrijf en onze werkwijze. Wij nodigen u uit om kennis te maken met onze werkwijze en persoonlijk te ervaren waarom onze dakkapellen de beste keuze zijn voor uw woning.

Waarom een werkplaats bezoek?

Wanneer u meerdere aanbiedingen ontvangt, kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Het gaat niet alleen om de materialen, maar ook om de manier van bouwen en de montage. Daarom nodigen wij u uit om onze organisatie te bezoeken. Zo kunt u kennismaken met ons bedrijf en onze producten. Wij geven u graag een rondleiding in onze werkplaats, waar u kunt zien hoe en waar uw dakkapel(len) worden gebouwd.

Wat u kunt verwachten

Tijdens uw bezoek krijgt u de kans om verschillende aspecten van ons productieproces van dichtbij te bekijken. U zult zien hoe onze dakkapellen onder ideale omstandigheden worden vervaardigd, met doorlopende kwaliteitscontroles om te garanderen dat elk product aan de hoogste normen voldoet. Op ons terrein staan meerdere dakkapellen gereed voor onze klanten. Dit geeft u een goed beeld van de diversiteit en kwaliteit van onze producten.

Bekijk het productieproces en stel vragen

Tijdens de rondleiding kunt u de diverse materialen en bouwmethoden van onze dakkapellen bekijken. Dit biedt u de mogelijkheid om een weloverwogen keuze te maken op basis van de werkelijke producten en niet alleen op basis van brochures of websites. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die voor u belangrijk is. Zo kunt u met vertrouwen beslissen welke dakkapel het beste bij uw wensen en woning past.