Het team van Van Hattem Dakkapellen staat voor u klaar.

Aanbod procedure

Op deze pagina leest u hoe de procedure in z'n werk gaat van prijsindicatie tot ondertekening

Prijsindicatie

U ontvangt bij van Hattem Dakkapellen eerst een prijsindicatie o.b.v. de door u aangeleverde informatie en wensen. Deze prijsindicatie geeft u de eerste informatie in de mogelijkheden en de financiële kant.

Bezoek van onze adviseurs

Wanneer er draagvlak is voor onze prijsindicatie. Komen onze adviseurs graag bij u op locatie om uw wensen te bespreken en te kijken naar de technische mogelijkheden van uw woning of pand. Ook wordt er gekeken of uw woning /pand goed en veilig bereikbaar is voor onze bussen met trailer en de benodigde kraan. Een adviesgesprek zal afhankelijk van de complexiteit van uw woning en de vragen en wensen die u heeft ongeveer een uur duren. Uiteraard kunt u na het gesprek altijd nog bellen of mailen met aanvullende vragen. Het belangrijkste is dat u goed geïnformeerd bent.

Offerte

Na het adviesgesprek bij u op locatie ontvangt u zoals besproken een aanbod voor het leveren en plaatsen van uw dakkapel(len).

Controleer uw aanbod

Omdat een dakkapel een investering is adviseren wij u geen aannames te doen en net zo lang door te vragen totdat u een goed beeld hebt. Een aanbod wordt altijd opgebouwd vanuit een basis tarief waarna vervolgens de extra gekozen opties worden vemeld. Controleer uw opties, afspraken en kleuren. Als u vragen heeft, besproken onderwerpen mist of wijzigingen/ aanvullingen wilt doorvoeren dan horen wij het graag. Het is altijd verstandig om alle beschikbare informatie zorgvuldig door te nemen voordat u een beslissing neemt over het kopen van een dakkapel. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de aankoop en weet u precies wat u kunt verwachten. In het aanbod staan bijvoorbeeld specificaties staan over de afmetingen, materialen, kleuren en afwerking van de dakkapel. Door deze informatie goed door te nemen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen en genieten van uw nieuwe dakkapel(len).

Initiële overeenkomst

Wanneer u akkoord gaat met de offerte ontvangt een initiële overeenkomst ter ondertekening.

Technisch inmeten

Zodra wij uw overeenkomst ontvangen hebben wordt er een afspraak ingepland voor het exact inmeten (Onze werkwijze is gebaseerd op dubbele meting).Na het inmeten kan het voorkomen dat er (technisch of door u zelf) aanpassingen doorgevoerd worden. Na een wijziging ontvangt u een nieuwe definitieve overeenkomst.

Definitieve overeenkomst

Conform de definitieve getekende overeenkomst worden uw dakkapellen gebouwd en geplaatst. Aanpassingen kunnen na technisch inmeten/ plaatsing niet doorgevoerd worden.

Ondertekening

Bij het ondertekenen van de 1e initiële en definitieve overeenkomst bevestigd u kennis te hebben genomen van de inhoud en akkoord te gaan met de voorwaarden van Van Hattem Dakkapellen welke staan beschreven staan op onze webpagina: Informatie, Voorwaarden en Garantie.