Het team van Van Hattem Dakkapellen staat voor u klaar.

Voorwaarden Van Hattem Dakkapellen

Hieronder vindt u de voorwaarden die vanuit Van Hattem Dakkapellen worden gesteld. Zodra u akkoord gaat met de aankoopovereenkomst accepteert u ook de algemene voorwaarden.

Contractspartij: de overeenkomst wordt gesloten met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Hattem Retail B.V., KvK-nummer 66141257, gevestigd te (8281 BX) Genemuiden aan Klaas Fuitestraat 33a.

Prijs en betaling: de prijzen zijn inclusief BTW. Bij de oplevering van de dakkapel(len) dient het volledige bedrag per bank betaald te worden.

Kosten hijskraan: voor het plaatsen van de dakkapel wordt een hijskraan door Van Hattem Retail B.V. gehuurd. De huur van deze hijskraan is inbegrepen in de prijs van de dakkapel. Afhankelijk van de situatie ter plaatse is het kraanbedrijf soms verplicht om verkeersmaatregelen te nemen ten behoeve van een ongestoorde en veilige uitvoering van de hijswerkzaamheden. De kosten van deze verkeersmaatregelen verschillen van geval tot geval en zijn niet inbegrepen in de prijs van de dakkapel. Deze kosten zullen achteraf bij u in rekening worden gebracht.

Omgevingsvergunning dakkapel: voor het plaatsen van de dakkapel is mogelijk een omgevingsvergunning vereist. U dient dit bij uw gemeente te controleren. Mocht een vergunning noodzakelijk zijn dan dient u deze zelf aan te vragen. Op verzoek kan Van Hattem Retail B.V. tegen een nader overeen te komen prijs de omgevingsvergunning ook voor u aanvragen. Indien u niet over een vergunning beschikt terwijl dit wel is vereist dan loopt u het risico dat de gemeente handhavend optreedt met als gevolg dat u de dakkapel moet aanpassen of verwijderen. De gevolgen daarvan komen voor uw rekening en risico. Van Hattem Retail B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid op dit vlak.

Vrije ruimte voor de woning: onze werkbus inclusief aanhanger met daarop de dakkapel heeft een ruimte nodig van minimaal 12 meter x 5 meter. De hijskraan heeft een ruimte nodig van minimaal 12 meter x 7 meter. U dient deze ruimte op de dag van de plaatsing van de dakkapel vrij te houden. Wanneer deze ruimte niet vrij kan worden gehouden, dient u dit ons zo spoedig mogelijk maar uiterlijk twee dagen voor de dag van plaatsing te melden. Indien u dit nalaat worden de kosten van de hijskraan en de montageploeg aan u in rekening gebracht.

Beschermen looproute, vloer, muur en inboedel: ter voorkoming van beschadigingen dient u de looproute naar de ruimte waar de dakkapel wordt geplaatst af te dekken met daarvoor geschikt materiaal, zoals bijvoorbeeld een stucloper. De vloer, de muren, de inboedel en overige zaken in de ruimte waar de dakkapel wordt geplaatst, dient u ter voorkoming van beschadigingen eveneens goed af te dekken. Ook leidingwerk welke zich op of net boven de vloer bevinden dient u goed te beschermen , voordat u deze bedekt met een vloer beschermer.

Plaatsing: uw dakkapel wordt geplaatst op een nader in overleg met u te bepalen datum, onder het voorbehoud dat de weersomstandigheden dit toelaten. Uw dakkapel wordt casco (dus zonder binnen afwerking) opgeleverd. De hoogte van de vensterbank en/of het plafond van de dakkapel(len) zijn afhankelijk van de bouwkundige situatie van uw woning. Dit wordt pas duidelijk op het moment van plaatsing van de dakkapel.

Asbest: wanneer de ruimte waar de dakkapel wordt geplaatst asbest bevat, dient u dit voor het plaatsen van de dakkapel te laten verwijderen. Indien wij tijdens het plaatsen op asbest stuiten moeten wij de werkzaamheden te staken. De kosten van de hijskraan en de montageploeg worden dan bij u in rekening gebracht.

VH-dakkapellen bouwt zijn kapellen met hoge kwaliteitsnorm:

  • Uitsluitend A-merken van Nederlands fabricaat
  • Onze partners zijn o.a.: www.kkfh.nl, www.mawipex.com, www.somfy.com, www.milin.nl
  • Balken worden om de 30cm in het dak geplaatst; zijnde de hoogste norm
  • Kozijnen rondom staal doorboord
  • Kunststof kozijnen en ramen hebben het Politiekeurmerk
  • Voorafgaand aan de productie en plaatsing van de dakkapellen komt onze specialist alles ter plekke inmeten
  • Uw dakkapel wordt geheel volgens uw wens in onze eigen fabriek prefab geproduceerd. Daarmee bent u verzekerd van een hoogwaardig kwaliteitsproduct.
  • Naast kwaliteit en uitstraling hechten wij vooral veel waarde aan goede service en snelle levertijden

 

Garantie: Van Hattem Retail B.V. garandeert de deugdelijke werking van rolluiken voor de duur van 2 jaar. Vanaf het derde jaar beperkt de garantie tot levering van vervangende onderdelen van rolluiken tegen 50% van de op dat moment geldende verkoopprijs. De waterdichtheid en de afwezigheid van constructieve gebreken van de dakkapel, de kozijnen, de dakbedekking en de profielen worden voor de duur van 10 jaar gegarandeerd. Deze garantie is niet overdraagbaar een opvolgende eigenaren van de woning.

Keurmerk: Zekerheid voor u. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde vakmensen. Wij voeren het KOMO-Dakkapellen certificaat, hét kwaliteitskeurmerk voor dakkapellen.

VLOK Erkend: wij zijn lid van de Branchevereniging voor Klussenbedrijven, ook aangeduid als VLOK. Op deze overeenkomst zijn de algemene voorwaarden van de VLOK Branchevereniging van toepassing, die tot stand gekomen zijn in overleg met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Deze algemene voorwaarden zijn te downloaden op onze website (www.vhdakkapellen.nl en de website van VLOK (www.vlok.nl)