Prefab dakkapellen bieden een scala aan voordelen, waaronder tijdsbesparing, kostenefficiëntie en flexibiliteit in ontwerp

Dakkapel Amersfoort

Een dakkapel is niet alleen een uitbreiding van uw leefruimte, het verhoogt ook direct de waarde van uw woning. Bij Van Hattem Dakkapellen plaatsen we in slechts één dag een gloednieuwe dakkapel op uw huis!

Ontwerp uw eigen dakkapel

Wilt u uw eigen op maat gemaakte dakkapel ontwerpen? Gebruik onze configurator en ontvang direct een vrijblijvende prijsindicatie!

Dakkapellen in de wijk Schothorst
Dakkapellen in de wijk Schothorst

In Amersfoort hebben we onlangs 2 VH-Line dakkapellen met standaard horizontale rabatdelen. De gevelbekleding van deze dakkapellen bestaat uit het zogeheten kunststof "VinyPlus". Het betreft een dubbele plaatsing, zowel voor- als achterzijde van de woning in de wijk Schothorst van Amersfoort. Deze dakkapellen zijn voorzien van rolluiken die vakkundig weggewerkt zijn in de boeidelen. Beide dakkapellen zijn op dezelfde dag geplaatst ondanks de enige regenval!

Lees verder

Van Hattem Dakkapellen in Amersfoort en omgeving

Bij Van Hattem Dakkapellen streven we naar duurzaamheid door gebruik te maken van onderhoudsarme, weerbestendige materialen. U kunt moeiteloos uw eigen dakkapel ontwerpen met onze handige configurator en meteen een vrijblijvende prijsopgave ontvangen. Als de prijsopgave aan uw verwachtingen voldoet, komt een van onze ervaren adviseurs graag naar uw huis in Amersfoort. Tijdens dit persoonlijke gesprek bespreken we uitgebreid de mogelijkheden en luisteren we naar uw specifieke wensen. Onze adviseurs denken graag met u mee en helpen u bij het ontwerpen van de perfecte dakkapel die naadloos aansluit bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele van de voordelen die we bieden:

 • Een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis.
 • Maatwerk productie in onze eigen werkplaats.
 • Snelle plaatsing binnen één dag.

Dakkapel plaatsen in Amersfoort

Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door heel Nederland, inclusief Amersfoort. Ontdek de mogelijkheden voor een dakkapel in uw regio en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis adviesgesprek. Onze ervaren specialisten vervaardigen uw dakkapel met zorg in onze eigen werkplaats, waarna we deze in slechts één dag op uw woning installeren. Met onze uitgebreide ervaring in het plaatsen van dakkapellen in Amersfoort en omgeving kunt u vol vertrouwen rekenen op onze expertise en vakmanschap. Kies Van Hattem Dakkapellen voor de dakkapel van uw dromen.

Ontdek onze dakkapellen

Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie
Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie
Luxe dakkapel
Luxe dakkapel
 • Dakkapel geheel op maat
 • Afgestemd op uw huis
 • Extra functionaliteiten
Meer informatie

Dakkapel vergunning in Amersfoort

Bij het plaatsen van een dakkapel aan de voor-, zij- of achterkant van uw huis gelden specifieke voorschriften en richtlijnen, die per gemeente kunnen variëren. Afhankelijk van uw situatie kan het zijn dat u een omgevingsvergunning moet aanvragen of dat er aanvullende constructieberekeningen vereist zijn. Aangezien deze vereisten kunnen verschillen, is het van cruciaal belang om de specifieke regels en voorschriften in uw gemeente te raadplegen voordat u een dakkapel laat plaatsen.

Bezoek de werkplaats van VH Dakkapellen

Na de aanschaf van een dakkapel, wilt u er natuurlijk langdurig van wilt genieten. Bij Van Hattem Dakkapellen staat de duurzaamheid van een dakkapel centraal. Daarom nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze werkplaats, waar u met eigen ogen kunt zien hoe wij op maat gemaakte dakkapellen produceren en welke hoogwaardige materialen wij gebruiken om de KOMO-kwaliteit te waarborgen.

Dakkapellen door heel Nederland

Van Hattem Dakkapellen heeft zijn thuisbasis in Genemuiden, maar onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland. Wij bedienen klanten in vrijwel alle regio's van het land, dus ook in Amersfoort.

Bekijk alle locaties
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Veelgestelde vragen

Kan ik een dakkapel vergunningsvrij plaatsen in Amersfoort?

Jazeker! Het plaatsen van een dakkapel zonder vergunning is mogelijk in Amersfoort, mits deze voldoet aan specifieke voorwaarden. Het is echter altijd verstandig om de lokale bouwverordening te raadplegen, omdat er mogelijk specifieke regels en uitzonderingen gelden in Amersfoort. Bij Van Hattem Dakkapellen hebben we uitgebreide ervaring met de regelgeving in Amersfoort en kunnen we u voorzien van deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw dakkapel aan alle vereisten voldoet.

Is een dakkapel een waardevolle investering in Amersfoort?

Het plaatsen van een dakkapel is over het algemeen een waardevolle investering in Amersfoort. Een dakkapel biedt namelijk diverse voordelen die bijdragende waarde van uw woning. Door extra leefruimte te creëren en de lichtinval te vergroten, krijgt uw zolder extra ruimte en wordt het een functioneel deel van uw huis. In veel gevallen levert het installeren van een dakkapel zelfs meer op dan het kost, gezien de groeiende vraag naar woningen met extra ruimte en comfort.

Wat kost het plaaatsen van een dakkapel in Amersfoort?

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel in Amersfoort kunnen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder het materiaal en de afmetingen van de dakkapel. Bij Van Hattem Dakkapellen bieden we op maat gemaakte offertes die rekening houden met uw specifieke wensen en de kenmerken van uw woning. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en een vrijblijvende prijsindicatie.