Prefab dakkapellen bieden een scala aan voordelen, waaronder tijdsbesparing, kostenefficiëntie en flexibiliteit in ontwerp

Dakkapel Almelo

Van Hattem Dakkapellen is de dakkapel specialist van Almelo en omstreken. Uw dakkapel wordt op maat gemaakt in onze werkplaats en binnen 1 dag geplaatst. Geniet dezelfde dag nog van extra leefruimte in huis!

Uw eigen dakkapel ontwerpen?

Stel gemakkelijk uw dakkapel op maat samen met onze configurator en ontvang vrijblijvend een prijsindicatie!

Van Hattem Dakkapellen in Almelo en omstreken

Bij Van Hattem Dakkapellen is uw vertrouwde specialist voor dakkapellen. Voor het bouwen van dakkapellen maken wij gebruik van onderhoudsarme en weerbestendige materialen, zodat u langdurig kunt genieten van uw duurzame dakkapel. Onze gebruiksvriendelijke online dakkapel-configurator stelt u in staat om zelf uw ideale dakkapel te ontwerpen en direct een prijsindicatie te verkrijgen. Indien de prijsindicatie overeenkomt met uw verwachtingen, staat een van onze deskundige adviseurs klaar om bij u thuis de mogelijkheden en uw specifieke wensen te bespreken. Onze adviseurs helpen u graag bij het vormgeven van de perfecte dakkapel die naadloos aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast bieden wij u diverse voordelen:

 • Een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis in Almelo
 • Onze eigen werkplaats voor op maat gemaakte productie
 • Vakkundige installatie door ons team, binnen slechts 1 dag

Dakkapel plaatsen in Almelo

Of u nu in Almelo woont of in de omliggende regio, bij Van Hattem Dakkapellen bent u aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel in uw eigen omgeving en neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze geavanceerde configurator stelt u in staat om uw dakkapel volledig naar uw wensen aan te passen en direct een prijsindicatie te ontvangen. Onze ervaren specialisten vervaardigen uw dakkapel in onze eigen werkplaats, waarna we deze binnen vaak slechts één dag op uw woning in Almelo kunnen installeren. Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen kunt u vertrouwen op onze expertise en vakmanschap.

Ontdek onze dakkapellen

Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie
Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Luxe dakkapel
Luxe dakkapel
 • Dakkapel geheel op maat
 • Afgestemd op uw huis
 • Extra functionaliteiten
Meer informatie
Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie

Dakkapel vergunning Almelo

Bij het plaatsen van een dakkapel aan de voor-, zij- of achterzijde van uw woning zijn er specifieke richtlijnen en voorschriften van kracht, die per gemeente kunnen variëren. In sommige gevallen is voor uw specifieke situatie mogelijk een omgevingsvergunning nodig, of zijn er aanvullende constructieberekeningen vereist.

Kom langs bij onze werkplaats

Bij Van Hattem Dakkapellen begrijpen we dat de aanschaf van een dakkapel een flinke investering is. Daarom bent u van harte welkom om ons bedrijf in Genemuiden te bezoeken en een kijkje te nemen in onze werkplaats. Zodat u inzicht krijgt in de materialen en geavanceerde technieken die we gebruiken voor het bouwen van duurzame dakkapellen. Tijdens uw bezoek kunt u direct communiceren met onze deskundige vakmensen en maatwerk- en ontwerp mogelijkheden bespreken.

Wij plaatsen dakkapellen door heel Nederland

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden, maar wij voorzien klanten door heel Nederland van Dakkapellen. Zo zijn wij ook regelmatig in Almelo en omgeving te vinden!

Bekijk alle locaties
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.