Prefab dakkapellen bieden een scala aan voordelen, waaronder tijdsbesparing, kostenefficiëntie en flexibiliteit in ontwerp

Dakkapel Almere

Een dakkapel voegt niet alleen extra leefruimte toe, maar verbetert ook de hoeveelheid natuurlijk licht in uw huis. Bovendien draagt het onmiddellijk bij aan een verhoging van de waarde van uw woning. Bij Van Hattem Dakkapellen plaatsen we binnen slechts één dag een gloednieuwe dakkapel op uw woning!

Uw eigen dakkapel ontwerpen?

Stel eenvoudig uw maatwerk dakkapel samen met onze configurator en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie!

Dakkapel in de Literatuurwijk
Dakkapel in de Literatuurwijk

Begin 2023 hebben wij deze dakkapel geplaatst in Almere. In de "literatuur-wijk" in Almere is aan de achterzijde van de desbetreffende woning deze mooie antraciet (RAL7016) dakkapel geplaatst. De voorfronten bij de zijwangen van deze dakkapel zijn ook uitgevoerd met rondkantdelen (rabat).

Lees verder

Van Hattem Dakkapellen in Almere en omstreken

Bij Van Hattem Dakkapellen streven we ernaar om ervoor te zorgen dat u langdurig kunt genieten van uw dakkapel. We realiseren dit door gebruik te maken van duurzame, onderhoudsvriendelijke en weerbestendige materialen. Met behulp van onze handige configurator kunt u moeiteloos uw eigen dakkapel naar wens samenstellen en direct een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen. Als deze prijsindicatie aan uw verwachtingen voldoet, komt een van onze deskundige adviseurs graag bij u thuis in Assen langs. Tijdens dit persoonlijke adviesgesprek bespreken we uitgebreid de mogelijkheden en luisteren we naar uw specifieke wensen. Onze adviseurs denken graag met u mee en helpen u bij het ontwerpen van de perfecte dakkapel, zodat deze naadloos aansluit bij de uitstraling van uw woning en uw persoonlijke voorkeuren. Bovendien bieden wij u de volgende voordelen:

 • Persoonlijk adviesgesprek bij u thuis.
 • Maatwerk productie in onze eigen werkplaats.
 • Snelle plaatsing binnen één dag.

Dakkapel plaatsen in Almere

Bij Van Hattem Dakkapellen plaatsen we dakkapellen door heel Nederland, en Almere vormt daarop geen uitzondering. Ontdek de mogelijkheden voor een dakkapel in uw regio en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis adviesgesprek. Onze ervaren specialisten fabriceren uw dakkapel met zorg in onze eigen werkplaats, waarna we deze in slechts één dag op uw woning plaatsen. Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen in Almere en omgeving kunt u volledig vertrouwen op onze expertise en vakmanschap. Kies Van Hattem Dakkapellen voor de dakkapel van uw dromen.

Ontdek onze producten

Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie
Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie
Luxe dakkapel
Luxe dakkapel
 • Dakkapel geheel op maat
 • Afgestemd op uw huis
 • Extra functionaliteiten
Meer informatie

Dakkapel vergunning Almere

Bij het installeren van een dakkapel aan de voor-, zij- of achterkant van uw huis zijn er specifieke voorschriften en richtlijnen van toepassing, die per gemeente kunnen verschillen. Afhankelijk van uw situatie kan het zijn dat u een omgevingsvergunning moet aanvragen, of dat er extra constructieberekeningen nodig zijn. Deze vereisten kunnen variëren, dus het is belangrijk om de specifieke regels en voorschriften in uw gemeente te controleren voordat u een dakkapel plaatst.

Bezoek onze werkplaats en ontdek onze dakkapellen

Bij de aanschaf van een dakkapel is het belangrijk om na te denken over de duurzaamheid van een dakkapel, omdat u er natuurlijk langdurig van wilt kunnen genieten. Daarom nodigen wij u van harte uit om onze werkplaats te bezoeken en met eigen ogen te aanschouwen hoe wij onze op maat gemaakte dakkapellen vervaardigen en welke hoogwaardige materialen wij gebruiken om de KOMO-kwaliteit te waarborgen.

Dakkapellen in heel Nederland

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden, maar onze diensten zijn beschikbaar door heel Nederland. Wij bedienen klanten in vrijwel alle regio's van het land, dus ook in Almere.

Bekijk alle locaties
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Veelgestelde vragen over dakkapellen in Almere

Kan ik een dakkapel zonder vergunning plaatsen in Almere?

In Almere is het in veel gevallen mogelijk om een dakkapel te plaatsen zonder dat daarvoor een vergunning nodig is. Sinds 2014 geldt in Nederland namelijk de landelijke regelgeving dat voor bepaalde dakkapellen geen vergunning vereist is, mits deze aan bepaalde voorwaarden voldoen. Wij raden altijd aan om de lokale bouwverordening te raadplegen, aangezien er mogelijk specifieke regels en uitzonderingen van kracht zijn. Bij Van Hattem Dakkapellen hebben we ervaring met de regelgeving in Almere en kunnen we u voorzien van deskundig advies.

Is een dakkapel een goede investering in Almere?

Absoluut, het plaatsen van een dakkapel kan een uitstekende investering zijn in Almere. Een dakkapel biedt diverse voordelen die niet alleen bijdragen aan het comfort van uw woning, maar ook de waarde ervan kunnen verhogen. Door het creëren van extra leefruimte en het vergroten van de lichtinval, krijgt uw zolder een nieuwe dimensie en wordt deze een functioneel en aangenaam deel van uw huis. In veel gevallen kan de meerwaarde van een dakkapel de initiële investering rechtvaardigen, vooral gezien de groeiende vraag naar woningen met extra ruimte en comfort.

Wat kost het plaatsen van een dakkapel in Almere?

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel in Almere kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het materiaal, de afmetingen, de afwerking en eventuele extra opties. Bij Van Hattem Dakkapellen begrijpen we dat transparantie belangrijk is, daarom bieden we op maat gemaakte offertes die rekening houden met uw specifieke wensen en de kenmerken van uw woning.