Prefab dakkapellen bieden een scala aan voordelen, waaronder tijdsbesparing, kostenefficiëntie en flexibiliteit in ontwerp

Dakkapel Kampen

Van Hattem Dakkapellen is de dakkapel specialist van Kampen en omstreken. Uw dakkapel wordt op maat gemaakt in onze werkplaats en binnen slechts 1 dag geplaatst. Geniet dezelfde dag nog van extra leefruimte in huis!

Uw eigen dakkapel ontwerpen?

Ontwerp uw maatwerk dakkapel eenvoudig met onze configurator en ontvang vrijblijvend een prijsindicatie!

Van Hattem Dakkapellen in Kampen

Wij streven ernaar dat u langdurig kunt genieten van uw dakkapel. Dit realiseren we door gebruik te maken van duurzame, onderhoudsvriendelijke en weerbestendige materialen. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke configurator kunt u moeiteloos uw eigen dakkapel op maat samenstellen en direct een nauwkeurige kosteninschatting ontvangen. Als deze prijsopgave aan uw verwachtingen voldoet, staat een van onze ervaren adviseurs klaar om persoonlijk bij u thuis in Kampen langs te komen. Tijdens dit adviesgesprek bespreken we uitgebreid de mogelijkheden en luisteren we naar uw specifieke wensen. Onze adviseurs staan paraat om u te assisteren bij het ontwerpen van de perfecte dakkapel die naadloos aansluit bij de stijl van uw huis en uw persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele voordelen die we bieden:

 • Persoonlijk adviesgesprek bij u thuis
 • Maatwerkproductie in onze eigen werkplaats
 • Installatie binnen één dag, door vakmensen

Dakkapel plaatsen in Kampen

Van Hattem Dakkapellen installeert dakkapellen in heel Nederland, ook in Kampen. Ontdek de mogelijkheden voor een dakkapel in uw regio en neem gerust contact met ons op voor een kosteloos adviesgesprek. Onze ervaren specialisten produceren uw dakkapel met precisie in onze eigen werkplaats, waarna deze binnen slechts één dag op uw woning wordt geplaatst. Met onze uitgebreide ervaring in het installeren van dakkapellen in verschillende regio’s, kunt u rekenen op onze expertise.

Ontdek onze dakkapellen

Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie
Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie
Luxe dakkapel
Luxe dakkapel
 • Dakkapel geheel op maat
 • Afgestemd op uw huis
 • Extra functionaliteiten
Meer informatie

Dakkapel vergunningen in Kampen

Bij het installeren van een dakkapel aan de voor-, zij- of achterkant van uw woning zijn er specifieke voorschriften en richtlijnen van kracht, die kunnen variëren per gemeente. Afhankelijk van uw situatie kan het noodzakelijk zijn om een omgevingsvergunning aan te vragen of om aanvullende constructieberekeningen uit te voeren. Omdat deze vereisten kunnen verschillen, is het van essentieel belang om de specifieke regels en voorschriften in uw gemeente te raadplegen voordat u besluit een dakkapel te plaatsen.

Bezoek onze werkplaats

Na de aanschaf van een dakkapel wilt u er natuurlijk langdurig van kunnen genieten. Bij Van Hattem Dakkapellen staat duurzaamheid centraal bij de vervaardiging van dakkapellen. Daarom nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze werkplaats, waar u met eigen ogen kunt zien hoe wij op maat gemaakte dakkapellen produceren en welke hoogwaardige materialen wij gebruiken om de KOMO-kwaliteit te waarborgen.

Dakkapellen in heel Nederland, ook in Kampen

Hoewel Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden, zijn onze diensten beschikbaar in heel Nederland. Wij bedienen klanten in vrijwel alle regio's van het land, zo komen we regelmatig in de volgende plaatsen:

Bekijk alle locaties
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Veelgestelde vragen

Wat kost een dakkapel in Kampen?

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel in Kampen kunnen variëren op basis van diverse factoren, zoals het materiaal, de afmetingen, de afwerking en eventuele extra opties. Bij Van Hattem Dakkapellen maken we op maat gemaakte offertes die rekening houden met uw specifieke wensen en de kenmerken van uw woning. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en een vrijblijvende prijsindicatie.

Is een dakkapel een waardevolle investering in Kampen?

Zeker, het plaatsen van een dakkapel is over het algemeen een waardevolle investering in Kampen. Een dakkapel biedt draag namelijk bij aan de waarde van uw woning.  Gezien de groeiende vraag naar woningen met extra ruimte en comfort kan een dakkapel zomaar een uitstekende investering zijn op lange termijn.

Kan ik een dakkapel plaatsen in Kampen zonder vergunning?

In de meeste gevallen is het mogelijk om een dakkapel te plaatsen zonder dat hiervoor een vergunning nodig is, op voorwaarde dat deze voldoet aan bepaalde regelgeving. Het is echter verstandig om de plaatselijke bouwverordening te raadplegen, aangezien er mogelijk uitzonderingen gelden in Kampen. Bij Van Hattem Dakkapellen hebben we uitgebreide ervaring met de regelgeving in Kampen en kunnen we u voorzien van deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw dakkapel aan alle vereisten voldoet.