Prefab dakkapellen bieden een scala aan voordelen, waaronder tijdsbesparing, kostenefficiëntie en flexibiliteit in ontwerp

Dakkapel Arnhem

Een dakkapel voegt extra leefruimte toe aan uw huis en verhoogt direct de waarde van uw woning. Bij Van Hattem Dakkapellen plaatsen we binnen slechts één dag een gloednieuwe dakkapel!

Uw eigen dakkapel ontwerpen?

Stel eenvoudig uw maatwerk dakkapel samen met onze configurator en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie!

Van Hattem Dakkapellen in de regio Arnhem

Bij Van Hattem Dakkapellen streven we naar duurzaamheid door het gebruik van onderhoudsarme, weerbestendige materialen. Met onze handige configurator kunt u moeiteloos uw eigen dakkapel ontwerpen en direct een vrijblijvende prijsopgave ontvangen. Als de prijsopgave aan uw verwachtingen voldoet, komt een van onze ervaren adviseurs graag bij u thuis in Arnhem langs. Tijdens dit persoonlijke gesprek bespreken we uitvoerig de mogelijkheden en luisteren we naar uw specifieke wensen. Onze adviseurs denken graag met u mee en helpen u bij het ontwerpen van de perfecte dakkapel die naadloos aansluit bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele voordelen die we bieden:

 • Een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis.
 • Maatwerk productie in onze eigen werkplaats.
 • Razendsnelle plaatsing binnen één dag.

Dakkapel plaatsen in Arnhem

Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door heel Nederland, inclusief Arnhem. Ontdek de mogelijkheden voor een dakkapel in uw regio en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis adviesgesprek. Van Hattem Dakkapellen biedt u de keuze uit verschillende typen prefab dakkapellen die elk hun eigen voordelen hebben. Een houten dakkapel heeft een karakteristieke uitstraling en een kunststof dakkapel heeft een hoge isolatiewaarde. Een houtlook dakkapel wordt gemaakt van kunststof, maar ziet eruit als hout. Ook kunt u kiezen voor een luxe dakkapel, waarbij we op basis van uw wensen een uniek ontwerp op maat maken.

Bekijk onze dakkapellen

Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie
Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie
Luxe dakkapel
Luxe dakkapel
 • Dakkapel geheel op maat
 • Afgestemd op uw huis
 • Extra functionaliteiten
Meer informatie

Plaatsing binnen 1 dag

Het kraanbedrijf neemt afhankelijk van de situatie (soms in overleg met uw gemeente) verkeersmaatregelen (wel of niet zichtbaar) omdat deze essentieel zijn voor een ongestoorde en veilige uitvoering van de werkzaamheden. Ook om te voorkomen dat u of de machinist in ongewenste situaties komen vindt het kraanbedrijf het belangrijk dat deze zaken goed zijn geregeld. Eventuele kraan en hijsvergunning kunt u navragen bij uw gemeente.

Dakkapel vergunning in Arnhem

Bij het installeren van een dakkapel aan de voor-, zij- of achterkant van uw huis zijn er specifieke voorschriften en richtlijnen van kracht, die per gemeente kunnen verschillen. Afhankelijk van uw situatie kan het zijn dat voor uw specifieke situatie een omgevingsvergunning nodig is, of dat er aanvullende constructieberekeningen vereist zijn. Deze vereisten kunnen variëren, dus het is belangrijk om de specifieke regels en voorschriften in uw gemeente te raadplegen voordat u een dakkapel laat plaatsen.

Wij gaan heel Nederland door

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden, maar onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland. Wij bedienen klanten in vrijwel alle regio's van het land, dus ook in Arnhem.

Bekijk alle plaatsen
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Dakkapel kopen in Arnhem

Bij Van Hattem Dakkapellen staan uw wensen centraal. We zetten alles op alles om het proces van ontwerp tot plaatsing van uw dakkapel in Arnhem vlekkeloos en zonder zorgen te laten verlopen. Uw reis naar een perfecte dakkapel begint met het ontwerpen van uw ideale uitbreiding via onze online configurator. Hiermee kunt u naar hartelust aanpassingen maken tot het ontwerp helemaal naar wens is. Binnen twee dagen voorzien we u vervolgens van een eerste prijsindicatie, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Hierna verdiepen we ons samen in de details tijdens een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis in Arnhem. Eenmaal akkoord met de offerte, zorgen we voor een nauwkeurige technische inmeting en treffen we alle voorbereidingen voor de installatie. Dit omvat het bestellen van materialen en, indien nodig, het aanvragen van vergunningen. Ons team van professionals zorgt er daarna voor dat uw dakkapel op maat binnen één dag wordt geplaatst, zodat u snel kunt genieten van de vele voordelen die een extra ruimte met zich meebrengt.

Veelgestelde vragen over dakkapellen in Arnhem

Is het mogelijk om een dakkapel zonder vergunning te plaatsen in Arnhem?

In Arnhem is het vaak mogelijk om een dakkapel te installeren zonder de noodzaak van een vergunning, mits deze voldoet aan specifieke voorwaarden. Het is echter raadzaam om de lokale bouwverordening te raadplegen, aangezien er mogelijk lokale regels en uitzonderingen van kracht zijn. Bij Van Hattem Dakkapellen hebben we ervaring met de regelgeving in Arnhem en staan we klaar om deskundig advies te geven, rekening houdend met de specifieke eisen van de stad.

Is een dakkapel een goede investering in Arnhem?

Zeker, het plaatsen van een dakkapel kan een uitstekende investering zijn in Arnhem. Een dakkapel biedt diverse voordelen die niet alleen bijdragen aan het comfort van uw woning, maar ook de waarde ervan kunnen verhogen. Door extra leefruimte te creëren en de lichtinval te vergroten, krijgt uw zolder een nieuwe functie en wordt het een functioneel en aangenaam deel van uw huis. In veel gevallen kan de meerwaarde van een dakkapel de kosten rechtvaardigen.

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een dakkapel in Arnhem?

De kosten voor het installeren van een dakkapel in Arnhem kunnen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder materiaal, afmetingen, afwerking en eventuele extra opties. Bij Van Hattem Dakkapellen begrijpen we het belang van transparantie en bieden we op maat gemaakte offertes die rekening houden met uw specifieke wensen en de kenmerken van uw woning. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en een nauwkeurige prijsopgave.