Prefab dakkapellen bieden een scala aan voordelen, waaronder tijdsbesparing, kostenefficiëntie en flexibiliteit in ontwerp

Dakkapel Utrecht

Bent u op zoek naar een dakkapel specialist in de regio Utrecht? Zoek dan niet verder! Bij Van Hattem Dakkapellen geniet u binnen één dag van extra leefruimte in uw huis!

Zelf uw dakkapel samenstellen?

Met onze handige configurator ontwerpt u moeiteloos uw eigen dakkapel op maat en ontvangt u direct een vrijblijvende prijsindicatie!

Van Hattem Dakkapellen in Utrecht

Bij Van Hattem Dakkapellen is onze focus om u zo lang mogelijk van uw dakkapel te laten genieten. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van onderhoudsarme en weerbestendige materialen, zodat uw dakkapel jarenlang in topconditie blijft. Via onze configurator kunt u eenvoudig uw ideale dakkapel ontwerpen en direct een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen. Als de prijsindicatie binnen uw budget past, staat een van onze ervaren adviseurs klaar voor een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek bespreken we alle mogelijkheden en luisteren we naar uw specifieke wensen. Onze adviseurs delen graag hun inzichten om u te helpen bij het creëren van de perfecte dakkapel die naadloos aansluit bij de uitstraling van uw woning. Ontdek de voordelen:

 • Een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis
 • Maatwerk productie in onze eigen werkplaats
 • Vakkundige installatie van uw dakkapel, binnen één dag

Dakkapel plaatsen in Utrecht

Van Hattem Dakkapellen bedient klanten in heel Nederland, ook in Utrecht. Verken de mogelijkheden voor het plaatsen van uw dakkapel in uw buurt en neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze veelzijdige configurator stelt u in staat om uw dakkapel volledig te personaliseren en biedt vrijblijvende prijsinformatie. Wij vervaardigen uw dakkapel met grote zorg in onze eigen werkplaats, waarna deze met precisie op uw woning wordt geïnstalleerd. Met onze ruime ervaring in het plaatsen van dakkapellen kunt u volledig vertrouwen op onze expertise. Kies voor Van Hattem Dakkapellen en geniet snel van uw droomdakkapel!

Ontdek onze dakkapellen

Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie
Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie
Luxe dakkapel
Luxe dakkapel
 • Dakkapel geheel op maat
 • Afgestemd op uw huis
 • Extra functionaliteiten
Meer informatie

Dakkapel vergunning in Utrecht

Bij het plaatsen van een dakkapel aan de voor-, zij- of achterkant van uw huis gelden specifieke voorschriften en richtlijnen, die per gemeente kunnen verschillen. Afhankelijk van uw situatie kan het nodig zijn om een omgevingsvergunning aan te vragen, of extra constructieberekeningen te laten uitvoeren. Deze vereisten kunnen variëren, dus het is essentieel om de specifieke regels en voorschriften in uw gemeente te controleren voordat u een dakkapel laat installeren.

Plaatsing in één dag

Wanneer u ervoor kiest om uw dakkapel in Utrecht door Van Hattem te laten plaatsen, kunt u snel genieten van de voordelen van uw nieuwe dakkapel. Met onze efficiënte aanpak realiseren wij de casco plaatsing binnen één dag. Hierdoor profiteert u direct van extra ruimte en meer natuurlijk licht en wordt de overlast door deze snelle plaatsing geminimaliseerd.

Dakkapellen door heel Nederland

Hoewel onze thuisbasis in Genemuiden is gevestigd, zijn onze diensten beschikbaar door heel Nederland. We bedienen klanten in vrijwel alle regio's van het land en zijn dan ook vaak in de regio Utrecht te vinden!

Bekijk alle locaties
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.