Prefab dakkapel plaatsen

Dakkapel Emmen

Met een dakkapel creëert u meer leefruimte en lichtopbrengst. Daarnaast verhoogt een dakkapel direct de waarde van uw woning. Van Hattem Dakkapellen plaatst in slechts één dag één of meerdere dakkapellen op uw woning.

Uw eigen dakkapel ontwerpen?

Stel gemakkelijk uw maatwerk dakkapel samen met onze configurator en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie!

Van Hattem Dakkapellen in Emmen

Wij werken met duurzame, onderhoudsvriendelijke en weerbestendige materialen, zodat u lang kunt genieten van uw dakkapel(len). Stel met de dakkapel configurator uw eigen dakkapel samen en vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan. Wanneer er draagvlak is voor de prijsindicatie komt één van onze adviseurs bij u op locatie om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Onze adviseurs denken graag met mee u over de mogelijkheden en stellen samen met u uw dakkapel samen zodat deze perfect aansluiten bij de uitstraling van uw woning en persoonlijke wensen. Daarnaast bieden wij de volgende voordelen:

 • Persoonlijk adviesgesprek bij u thuis
 • Productie in eigen werkplaats
 • Montage door eigen monteurs in één dag

Dakkapel plaatsen in Emmen

Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door heel Nederland. Informeer naar de mogelijkheden voor een dakkapel in uw regio of neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Stel uw dakkapel samen met de configurator en vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan. Onze dakkapel specialisten bouwen uw dakkapellen in onze werkplaats, waarna we de dakkapellen in slechts één dag op uw woning plaatsen. We hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van dakkapellen in Emmen en omstreken.

Soorten dakkapellen

Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie
Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie
Luxe dakkapel
Luxe dakkapel
 • Dakkapel geheel op maat
 • Afgestemd op uw huis
 • Extra functionaliteiten
Meer informatie

Bezoek onze werkplaats

Wanneer u investeert in een dakkapel, is het belangrijk dat u een goede keuze maakt zodat u lang plezier heeft van uw aankoop. U bent van harte welkom om onze organisatie te bezoeken in Genemuiden en een kijkje te nemen in de werkplaats om te zien hoe wij onze prefab dakkapellen bouwen en welke materialen wij gebruiken om onze KOMO kwaliteit te garanderen.

Wij plaatsen dakkapellen door heel Nederland

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden. Vanuit deze locatie voorzien wij de klanten door bijna het gehele land van dakkapellen. Zo zijn wij ook regelmatig in Emmen te vinden!

Bekijk alle plaatsen
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Veelgestelde vragen

Kan ik een dakkapel plaatsen in Emmen zonder vergunning?

Vaak is het mogelijk om in Emmen een dakkapel te laten plaatsen zonder dat hiervoor een vergunning nodig is, mits deze voldoet aan bepaalde voorwaarden. Voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant van uw woning is echter meestal wel een vergunning nodig. Bij Van Hattem Dakkapellen hebben we uitgebreide ervaring met de regelgeving in Emmen en kunnen we u voorzien van deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw dakkapel aan alle vereisten voldoet.

Is een dakkapel een goede investering in Emmen?

Absoluut, het plaatsen van een dakkapel is een waardevolle investering in Emmen. Een dakkapel biedt verschillende voordelen die niet alleen bijdragen aan het comfort van uw woning, maar ook de waarde ervan kunnen verhogen. Door extra leefruimte te creëren en de lichtinval te vergroten, vergroot u de aantrekkelijkheid van uw woning. Gezien de groeiende vraag naar woningen met extra ruimte en comfort, levert het installeren van een dakkapel doorgaans meer op dan het kost.

Wat kost het laten plaatsen van een dakkapel in Emmen?

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel in Emmen kunnen variëren op basis van het materiaal, de afmetingen, de afwerking en eventuele extra opties. Bij Van Hattem Dakkapellen streven we naar transparantie en bieden we op maat gemaakte offertes die rekening houden met uw specifieke wensen en de kenmerken van uw woning. Gebruik onze configurator om uw dakkapel te ontwerpen en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie.