Tijdens een adviesgesprek vertellen onze adviseurs u graag meer over alle mogelijkheden voor uw dakkapel.

Dakkapel offerte aanvragen

Op zoek naar een dakkapel op maat? Bij VH Dakkapellen kunt u eenvoudig uw dakkapel samenstellen met behulp van onze gebruiksvriendelijke configurator.

Offerte aanvragen?

Stel gemakkelijk uw dakkapel op maat samen met onze configurator en ontvang direct een geheel vrijblijvende offerte!

Gebruik onze configurator

Onze configurator biedt de mogelijkheid om een dakkapel naar uw wensen te ontwerpen. Met slechts enkele klikken kunt u de afmetingen, materialen, kleuren en extra opties selecteren. Zo krijgt u een duidelijk beeld van uw gepersonaliseerde dakkapel en kunt u direct een offerte aanvragen. Heeft u hulp nodig met het ontwerpen van uw dakkapel? Vraag dan een adviesgesprek aan!

Zo werken wij!

Bij Van Hattem Dakkapellen realiseren we hoe belangrijk de aanschaf van een dakkapel is. Daarom staat hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service bij ons voorop. Daarnaast bieden we u helderheid over onze werkwijze. Op deze manier kunt u dieper inzicht krijgen in onze aanpak, zodat u volledig op de hoogte bent van onze procedures en op welke wijze wij u kunnen ondersteunen bij het verwezenlijken van uw gedroomde dakkapel. Lees hiernaast hoe het traject verloopt wanneer u gebruik maakt van onze configurator!

Configureer uw droom!

Alles start met uw eigen wensen en ideeën voor de perfecte dakkapel. Via onze configurator kunt u eenvoudig uw droom dakkapel samenstellen en vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan!

Ontvang een indicatie binnen 48 uur

Nadat uw ontwerp onze handen heeft bereikt, gaan onze collega’s onmiddellijk aan het werk. Aan de hand van de informatie die u heeft verschaft, genereren wij een inschatting van de kosten. Deze voorlopige inschatting ontvangt u binnen een tijdsbestek van 48 uur in de mailbox.

Vraag uw adviesgesprek aan

Zodra u de prijsopgave heeft ontvangen en u heeft interesse in een adviesgesprek, dan plannen wij graag een afspraak met u in! Een van onze collega’s komt dan persoonlijk bij u langs om alle specificaties door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden.

Tevreden? Laten we een krabbel zetten!

Nadat alle specificaties zijn verwerkt door onze specialist, ontvangt u een definitieve offerte op maat. Bij akkoord vragen we u om de offerte te ondertekenen en aan ons retour te zenden. Benieuwd hoe het traject verder verlopen gaat? Bekijk dan hier onze gehele werkwijze.

Stel nu uw droom dakkapel samen!

Stel gemakkelijk en snel uw droom dakkapel samen! Van afmetingen tot kleurstelling en van dakhelling tot aantal kozijnen. Binnen een aantal eenvoudige stappen vraag u vrijblijvend een offerte aan en ontvangt u binnen 48 uur een kosten indicatie!

Bij Van Hattem Dakkapellen maken we uw dakkapel volledig op maat.

Persoonlijk advies

Bij Van Hattem Dakkapellen bieden wij een persoonlijke benadering om aan uw wensen te voldoen, want elk dakkapel project is uniek. Onze deskundige adviseurs staan klaar om uw wensen te bespreken, de mogelijkheden te verkennen en een gedetailleerde offerte te verstrekken zonder enige verplichting. Of u nu een offerte voor een kunststof-, houtlook. houten- of luxe dakkapel aanvragen wilt, bij VH Dakkapellen bent u aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen door heel Nederland.

Gratis dakkapel offerte

Een dakkapel kan een grote investering zijn, daarom streven wij naar een transparante en kwalitatieve dienstverlening. Onze vrijblijvende offertes geven u de mogelijkheid om in alle rust de verschillende opties te overwegen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Ontvang nu een gratis dakkapel offerte op maat en ontdek de mogelijkheden om uw woondromen werkelijkheid te maken. Stel uw dakkapel samen met onze configurator en u ontvangt binnen 48 uur een op maat gemaakte offerte, afgestemd op uw wensen en de kenmerken van uw woning.

Verschillende type dakkapellen

Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie
Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie
Prefab dakkapel
Prefab dakkapel
 • Binnen één dag geplaatst
 • Flexibiliteit in ontwerp
 • Voorzien van HR++ glas
Meer informatie
Maatwerk

Stel zelf uw dakkapel samen in onze dakkapel configurator

Levering

Snelle levering en plaatsing in één dag

Kwalitatief

KOMO-gecertificeerd, duurzaam en onderhoudsarm

Scherp geprijsd

Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie