Prefab dakkapellen bieden een scala aan voordelen, waaronder tijdsbesparing, kostenefficiëntie en flexibiliteit in ontwerp

Dakkapel Enschede

Een dakkapel is niet alleen een uitbreiding van uw leefruimte, maar het verhoogt ook direct de waarde van uw woning. Bij Van Hattem Dakkapellen installeren we in slechts één dag een gloednieuwe dakkapel op uw huis!

Zelf uw dakkapel ontwerpen?

Stel eenvoudig uw maatwerk dakkapel samen met onze configurator en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie!

Dakkapel in de wijk Laares
Dakkapel in de wijk Laares

Begin 2023 hebben wij deze dakkapel geplaatst in Enschede. In de "Laares-wijk" van Enschede is aan de achterzijde van de desbetreffende woning deze mooie antraciet (RAL7016) dakkapel geplaatst. De witte kozijnen zijn geleverd met draaidelen in antraciet (RAL7016).

Lees verder

Van Hattem Dakkapellen in Enschede

Bij Van Hattem Dakkapellen streven we ernaar om u langdurig te laten genieten van uw dakkapel. Dit bereiken we door gebruik te maken van duurzame, onderhoudsvriendelijke en weerbestendige materialen. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke configurator kunt u moeiteloos uw eigen dakkapel naar wens samenstellen en direct een kosteninschatting ontvangen. Als deze prijsindicatie aan uw verwachtingen voldoet, staat een van onze ervaren adviseurs klaar om persoonlijk bij u thuis in Enschede langs te komen. Tijdens dit adviesgesprek bespreken we uitgebreid de mogelijkheden en luisteren we naar uw specifieke wensen. Onze adviseurs zijn er om u te helpen bij het ontwerpen van de perfecte dakkapel die naadloos aansluit bij de stijl van uw huis en uw persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele voordelen die we bieden:

 • Persoonlijk adviesgesprek bij u thuis.
 • Op maat gemaakt in onze eigen werkplaats.
 • Snelle installatie binnen één dag.

Dakkapel plaatsen in Enschede

Van Hattem Dakkapellen installeert dakkapellen in heel Nederland, ook in Twente. Verken de opties voor een dakkapel in uw regio en neem gerust contact met ons op voor een kosteloos adviesgesprek. Onze ervaren specialisten produceren uw dakkapel met precisie in onze eigen werkplaats, waarna deze binnen slechts één dag op uw woning wordt geplaatst. Met onze uitgebreide ervaring in het installeren van dakkapellen in verschillende regio’s, kunt u vol vertrouwen rekenen op onze deskundigheid en vakmanschap.

Ontdek onze dakkapellen

Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie
Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie
Luxe dakkapel
Luxe dakkapel
 • Dakkapel geheel op maat
 • Afgestemd op uw huis
 • Extra functionaliteiten
Meer informatie

Vergunningen voor dakkapellen in Enschede

Bij de installatie van een dakkapel aan de voor-, zij- of achterkant van uw woning gelden specifieke voorschriften en richtlijnen, die kunnen variëren per gemeente. Afhankelijk van uw situatie kan het noodzakelijk zijn om een omgevingsvergunning aan te vragen of om aanvullende constructieberekeningen uit te voeren. Omdat deze vereisten kunnen verschillen, is het van essentieel belang om de specifieke regels en voorschriften in uw gemeente te raadplegen voordat u besluit een dakkapel te laten installeren. Ons team heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van dakkapellen in de de regio Twente, daarom staan we klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

Kom langs en ervaar onze werkplaats

Bij de aankoop van een dakkapel is het cruciaal om te overwegen hoe duurzaam deze zal zijn, aangezien u er natuurlijk langdurig van wilt genieten. Daarom nodigen wij u van harte uit om onze werkplaats te bezoeken en met eigen ogen te aanschouwen hoe wij onze op maat gemaakte dakkapellen produceren en welke hoogwaardige materialen wij gebruiken om de KOMO-kwaliteit te waarborgen.

Wij plaatsen dakkapellen door het hele land

Hoewel onze werkplaats in Genemuiden is gevestigd, zijn onze diensten beschikbaar in heel Nederland. We bedienen klanten in vrijwel alle regio's van het land en zijn ook regelmatig in Enschede te vinden!

Bekijk alle locaties
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Veelgestelde vragen

Kan ik een dakkapel vergunningsvrij plaatsen in Enschede?

In Enschede is het in veel gevallen mogelijk om een dakkapel te laten plaatsen zonder vergunning, mits deze voldoet aan specifieke voorwaarden. Toch is het verstandig om altijd de lokale bouwverordening te raadplegen, omdat er mogelijk specifieke regels en uitzonderingen gelden in Enschede. Bij Van Hattem Dakkapellen hebben we ervaring met de regelgeving in Enschede en kunnen we u voorzien van deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw dakkapel aan alle vereisten voldoet.

Is een dakkapel een waardevolle investering in Enschede?

Zeker, het plaatsen van een dakkapel is over het algemeen een goede investering in Enschede. Een dakkapel biedt diverse voordelen die niet alleen bijdragen aan het comfort van uw woning, maar ook de waarde ervan kunnen verhogen. In veel gevallen levert het installeren van een dakkapel zelfs meer op dan het kost, gezien de groeiende vraag naar woningen met extra ruimte en comfort.

Wat kost voor het plaatsen van een dakkapel in Enschede?

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel in Enschede zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het materiaal, de afmetingen, de afwerking en eventuele extra opties van de dakkapel. Bij Van Hattem Dakkapellen streven we naar transparantie en bieden we op maat gemaakte offertes die rekening houden met uw specifieke wensen en de kenmerken van uw woning. Ontwerp uw eigen dakkapel met onze configurator en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie.