Prefab dakkapel plaatsen

Dakkapel Heerenveen

Een dakkapel biedt niet alleen extra leefruimte, maar ook een verbeterde lichtinval. Bovendien heeft het toevoegen van een dakkapel direct een positief effect op de waarde van uw woning. Bij Van Hattem Dakkapellen plaatsen wij binnen slechts één dag één of meerdere dakkapellen op uw woning.

Uw eigen dakkapel ontwerpen?

Stel gemakkelijk uw maatwerk dakkapel samen met onze configurator en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie!

Dakkapel in Luinjeberd
Dakkapel in Luinjeberd

VH-Line dakkapel met standaard horizontale rabatdelen en breed penant. Deze dakkapel is binnen één dag geplaatst in Luinjeberd in september 2023.

Lees verder

Van Hattem Dakkapellen in Heerenveen en omstreken

Wij maken gebruik van duurzame, onderhoudsvriendelijke en weerbestendige materialen, waardoor u langdurig kunt genieten van de kwaliteit van uw dakkapel(len). Met behulp van onze dakkapel configurator kunt u zelf uw ideale dakkapel ontwerpen en een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen. Zodra deze prijsindicatie aan uw verwachtingen voldoet, zal één van onze adviseurs persoonlijk bij u langskomen om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Onze adviseurs denken graag met u mee om de diverse mogelijkheden te verkennen en om samen met u uw dakkapel op maat samen te stellen. Hierbij streven we ernaar om naadloos aan te sluiten bij de architectuur van uw huis en uw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast bieden wij u de volgende voordelen:

 • Persoonlijk advies bij u thuis
 • Productie in eigen werkplaats
 • Plaatsing door vakmensen in 1 dag

Dakkapel plaatsen in Heerenveen

Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land. Informeer naar de mogelijkheden voor een dakkapel in uw regio of neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Onze vakmensen bouwen uw dakkapellen in onze werkplaats, waarna we de dakkapellen in slechts één dag op uw woning plaatsen. We hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van dakkapellen in Heerenveen en omstreken.

Onze dakkapellen

Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie
Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie
Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Luxe dakkapel
Luxe dakkapel
 • Dakkapel geheel op maat
 • Afgestemd op uw huis
 • Extra functionaliteiten
Meer informatie

Bezoek onze werkplaats

Wanneer u investeert in een dakkapel, is het belangrijk dat u een goede keuze maakt zodat u langdurig kunt genieten van uw aankoop. U bent van harte welkom om onze werkplaats te bezoeken om te zien hoe wij onze prefab dakkapellen bouwen en welke materialen wij gebruiken om de KOMO kwaliteit te waarborgen.

Werkgebied

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden. Vanuit deze locatie voorzien wij de klanten door bijna het gehele land van dakkapellen. Zo zijn wij ook regelmatig in Heerenveen te vinden!

Bekijk alle plaatsen
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Veelgestelde vragen

Is een dakkapel een goede investering in Heerenveen?

Absoluut, het installeren van een dakkapel is een waardevolle investering in Heerenveen. Een dakkapel biedt diverse voordelen die niet alleen bijdragen aan het comfort van uw woning, maar ook de waarde ervan kunnen verhogen. Door extra leefruimte te creëren en lichtinval te vergroten, wordt uw zolder een functioneel en aangenaam deel van uw huis. In veel gevallen levert het plaatsen van een dakkapel zelfs meer op dan het kost, gezien de toenemende vraag naar woningen met extra ruimte en comfort.

Kan ik in Heerenveen een dakkapel vergunningsvrij plaatsen?

Veelal is het mogelijk om in Heerenveen een dakkapel te laten plaatsen zonder dat hier een vergunning voor nodig is, mits deze voldoet aan specifieke voorwaarden. Het blijft echter raadzaam om altijd de plaatselijke bouwverordening te raadplegen, aangezien er mogelijk specifieke voorschriften en uitzonderingen van kracht zijn in Heerenveen. Bij Van Hattem Dakkapellen beschikken we over uitgebreide ervaring met de regelgeving in Heerenveen en kunnen we deskundig advies bieden om ervoor te zorgen dat uw dakkapel aan alle vereisten voldoet.

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een dakkapel in Heerenveen?

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel in Heerenveen kunnen variëren op basis van diverse factoren, zoals het materiaal en de afmetingen van de dakkapel. Bij Van Hattem Dakkapellen streven we naar transparantie en bieden we op maat gemaakte offertes die rekening houden met uw specifieke wensen en de kenmerken van uw woning. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek of een vrijblijvende prijsindicatie.