Prefab dakkapellen bieden een scala aan voordelen, waaronder tijdsbesparing, kostenefficiëntie en flexibiliteit in ontwerp

Dakkapel Sneek

Van Hattem Dakkapellen is gespecialiseerd in dakkapellen voor Sneek en de omliggende gebieden. We maken uw dakkapel op maat in onze werkplaats en plaatsen deze snel, vaak al binnen één dag. Zo kunt u direct genieten van extra leefruimte in uw huis.

Uw eigen dakkapel ontwerpen?

Stel gemakkelijk uw dakkapel op maat samen met onze configurator en ontvang vrijblijvend een prijsindicatie!

Van Hattem Dakkappelen in Sneek en omstreken

Van Hattem Dakkapellen is de betrouwbare partner voor dakkapellen in Sneek en omgeving. Onze toewijding aan kwaliteit begint met het gebruik van duurzame en onderhoudsvrije materialen, zodat uw dakkapel jarenlang zijn schoonheid behoudt. Ontdek zelf uw ideale dakkapel met onze gebruiksvriendelijke online configurator, waarbij u direct een prijsindicatie krijgt. Als die indicatie aansluit bij uw verwachtingen, staat een van onze ervaren adviseurs voor u klaar om bij u thuis de mogelijkheden te bespreken en uw specifieke wensen in kaart te brengen.

Onze adviseurs zijn experts in het creëren van dakkapellen die perfect aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast bieden wij u enkele voordelen die het verschil maken:

 • Een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis in Almelo.
 • Onze eigen werkplaats voor op maat gemaakte productie.
 • Vakkundige installatie door ons toegewijde team, vaak al binnen één dag.

Dakkapel plaatsen in Sneek

Of u nu in Sneek zelf woont of in de omliggende regio, bij Van Hattem Dakkapellen bent u verzekerd van de beste service. Ontdek de mogelijkheden voor het laten plaatsen van een dakkapel in uw eigen omgeving en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dankzij onze geavanceerde configurator kunt u uw dakkapel volledig op maat ontwerpen en direct een prijsindicatie ontvangen. Onze ervaren vakmensen vervaardigen uw dakkapel met zorg in onze eigen werkplaats, waarna we deze doorgaans binnen slechts één dag op uw woning in Sneek kunnen installeren. Met onze uitgebreide ervaring in dakkapellen bent u verzekerd van hoogwaardig vakmanschap en deskundigheid.

Bekijk onze producten

Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie
Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Luxe dakkapel
Luxe dakkapel
 • Dakkapel geheel op maat
 • Afgestemd op uw huis
 • Extra functionaliteiten
Meer informatie
Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie

Een dakkapel vergunning in Sneek

Bij het overwegen van het plaatsen van een dakkapel aan de voor-, zij- of achterzijde van uw woning, is het van essentieel belang om op de hoogte te zijn van de specifieke richtlijnen en voorschriften die van toepassing zijn. Deze kunnen variëren per gemeente, dus ook in Sneek. In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn om een omgevingsvergunning aan te vragen voor uw specifieke situatie, en in andere gevallen zijn aanvullende constructieberekeningen vereist om aan de eisen te voldoen. Het verkrijgen van de juiste vergunning en het naleven van de voorschriften is cruciaal voor een succesvolle dakkapelinstallatie in Sneek.

Kom langs bij onze werkplaats

Bij Van Hattem Dakkapellen begrijpen we dat de aanschaf van een dakkapel een flinke investering is. Daarom bent u van harte welkom om ons bedrijf in Genemuiden te bezoeken en een kijkje te nemen in onze werkplaats. Zodat u inzicht krijgt in de materialen en geavanceerde technieken die we gebruiken voor het bouwen van duurzame dakkapellen. Tijdens uw bezoek kunt u direct communiceren met onze deskundige vakmensen en maatwerk- en ontwerp mogelijkheden bespreken.

Wij plaatsen dakkapellen door heel Nederland

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden, maar wij voorzien klanten door heel Nederland van Dakkapellen. Zo zijn wij ook regelmatig in Almelo en omgeving te vinden!

Bekijk alle locaties
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.