Dakkapel Leiden

Wilt u meer ruimte, licht en waarde creëren voor uw woning in Leiden? Dan is een dakkapel de perfecte oplossing. Wij plaatsen binnen één dag een nieuwe dakkapel op uw woning!

Uw eigen dakkapel ontwerpen?

Stel uw dakkapel op maat samen met onze handige configurator en ontvang vrijblijvend een prijsindicatie!

Waarom kiezen voor een dakkapel in Leiden?

Een dakkapel heeft veel voordelen voor uw woning in Leiden. Ten eerste krijgt u meer ruimte. Een dakkapel vergroot uw zolder of kamer, waardoor u meer leefruimte en opbergruimte krijgt. U kunt de extra ruimte gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals een extra slaapkamer, een hobbykamer, een speelkamer of een kantoor aan huis. Ten tweede haalt u meer natuurlijk licht in huis, wat een positief effect heeft op uw gezondheid en welzijn. Ten derde wordt uw woning meer waard. Een dakkapel verhoogt de waarde van uw woning, omdat u meer woonruimte heeft. Hierdoor verdient een dakkapel zichzelf terug bij een eventuele verkoop.

Dakkapellen Leiden: welke soorten dakkapellen zijn er?

Er zijn verschillende soorten dakkapellen, die elk hun eigen kenmerken en voordelen hebben. U kunt kiezen uit de volgende soorten dakkapellen:

 • Een houten dakkapel is een dakkapel met een houten constructie, hierdoor heeft de dakkapel een natuurlijke en warme uitstraling, die goed past bij een landelijke of klassieke woning. Een houten dakkapel is ook makkelijk te schilderen of te bewerken, zodat u uw eigen stijl kunt creëren. Een houten dakkapel vergt wel meer onderhoud dan andere soorten dakkapellen, zoals regelmatig schilderen en beschermen tegen houtrot en insecten.
 • Een kunststof dakkapel is een dakkapel met een kunststof constructie. Een kunststof dakkapel is een voordelige en duurzame keuze, die weinig onderhoud nodig heeft. Een kunststof dakkapel heeft uitstekende isolatiewaarden, wat bijdraagt aan uw wooncomfort. Een kunststof dakkapel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, die passen bij elke woning.
 • Een houtlook dakkapel is een dakkapel met een kunststof constructie, die de uitstraling van een houten dakkapel heeft. Een houtlook dakkapel combineert het beste van twee werelden: de charme van hout en het gemak van kunststof. Een houtlook dakkapel is onderhoudsarm, isolerend, inbraakwerend en verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren, die lijken op echt hout.

Bekijk onze dakkapellen

Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie
Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie
Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Prefab dakkapel
Prefab dakkapel
 • Binnen één dag geplaatst
 • Flexibiliteit in ontwerp
 • Voorzien van HR++ glas
Meer informatie

Dakkapellen plaatsen in Leiden

Wilt u een dakkapel laten plaatsen bij uw woning in Leiden? Dan bent u bij Van Hattem aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van dakkapellen op maat die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten dakkapellen met eventuele extra opties. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw situatie en wensen. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige montage, met minimale overlast voor u en uw buren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, wij maken graag uw droom van een dakkapel waar.

Wij plaatsen dakkapellen door heel Nederland

Vanuit onze werkplaats in Genemuiden voorzien wij onze klanten door heel Nederland van Dakkapellen. Zo zijn wij ook regelmatig in Leiden en omgeving te vinden!

Bekijk alle plaatsen
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.