Bij Van Hattem dakkapellen is het mogelijk om een luxe dakkapel volledig naar uw wens en op maat te laten produceren.

Dakkapel Venlo

Bent u op zoek naar een manier om uw huis in Venlo te verrijken met extra ruimte? Een dakkapel kan de oplossing zijn die u zoekt. Een dakkapel verhoogt namelijk niet alleen de functionaliteit, maar ook de waarde van uw woning.

Uw eigen dakkapel ontwerpen?

Stel eenvoudig uw maatwerk dakkapel samen met onze configurator en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie!

Transformeer uw huis met een dakkapel in Venlo

 • Ruimtelijke uitbreiding: een dakkapel biedt u de kans om extra vierkante meters aan uw huis toe te voegen. Of u nu droomt van een extra slaapkamer, een thuisbioscoop, of een zonnige studeerkamer, een dakkapel maakt het mogelijk.
 • Een zee van licht: door een dakkapel te installeren, nodigt u het daglicht uit in uw huis. Dit natuurlijke licht kan uw humeur verbeteren, uw energierekening verlagen en uw huis een warmere uitstraling geven.
 • Waardevermeerdering: een investering in een dakkapel is een investering in de toekomstige verkoopwaarde van uw woning. Dit architecturale element maakt uw huis niet alleen nu aantrekkelijker, maar ook voor toekomstige kopers.

Naadloze installatie van uw dakkapel in Venlo

Kies voor Van Hattem Dakkapellen voor een zorgeloze realisatie van uw dakkapel in Venlo. Ons team van experts begeleidt u van ontwerp tot installatie, waarbij we streven naar minimale overlast en maximale kwaliteit. Met behulp van onze online configurator kunt u uw dakkapel naar wens samenstellen, waarna wij zorgen voor een snelle en professionele installatie.

Ontdek onze dakkapellen

Luxe dakkapel
Luxe dakkapel
 • Dakkapel geheel op maat
 • Afgestemd op uw huis
 • Extra functionaliteiten
Meer informatie
Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie
Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie

De kosten van een Dakkapel in Venlo

De gemiddelde aanschafwaarde van een dakkapel in Venlo ligt tussen de € 6.000 en € 12.000, maar de exacte kosten zijn afhankelijk van diverse factoren zoals afmetingen, materialen en de complexiteit van de installatie. Via onze gebruiksvriendelijke configurator krijgt u direct inzicht in de mogelijke kosten. Maar onthoud dat een dakkapel een waardevolle toevoeging is aan uw woning, die zich uitbetaalt in direct woongenot en een waardestijging van uw woning.

Regelgeving en vergunningen in Venlo

Het plaatsen van een dakkapel in Venlo is vaak mogelijk zonder vergunning, vooral aan de achterkant van uw woning. Voor plaatsing aan de voorkant kan een vergunning vereist zijn. Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen, zodat uw project geheel volgens de lokale regelgeving wordt uitgevoerd.

Wij plaatsen dakkapellen door heel Nederland

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden, maar onze diensten zijn beschikbaar door heel Nederland. Wij bedienen klanten in vrijwel alle regio's van het land, dus ook in Venlo.

Bekijk alle geplaatste dakkapellen
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Vraag een adviesgesprek aan

Een dakkapel in Venlo biedt een unieke kans om uw huis te transformeren en uw levenskwaliteit te verhogen. Neem contact op met Van Hattem Dakkapellen voor een persoonlijk advies en laat ons u begeleiden naar de realisatie van uw droomhuis. Ontdek de mogelijkheden en geniet van de vele voordelen die een dakkapel te bieden heeft.