Prefab dakkapellen bieden een scala aan voordelen, waaronder tijdsbesparing, kostenefficiëntie en flexibiliteit in ontwerp

Dakkapel Ede

Een dakkapel op uw huis brengt niet alleen extra leefruimte met zich mee, maar verrijkt ook de natuurlijke lichtinval in uw woning. Bij Van Hattem Dakkapellen installeren we binnen slechts één dag een geheel nieuwe dakkapel op uw huis!

Zelf uw dakkapel ontwerpen?

Stel eenvoudig uw maatwerk dakkapel samen met onze configurator en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie!

Van Hattem Dakkapellen in Ede

Bij Van Hattem Dakkapellen zorgen we ervoor dat u langdurig plezier beleeft aan uw dakkapel. Dit bereiken we door het gebruik van duurzame, eenvoudig te onderhouden en weerbestendige materialen. Via onze gebruiksvriendelijke configurator heeft u de mogelijkheid om zonder moeite uw eigen dakkapel naar wens samen te stellen en onmiddellijk een kosteninschatting te ontvangen. Wanneer deze prijsindicatie voldoet aan uw verwachtingen, staat een van onze bekwame adviseurs klaar om persoonlijk bij u thuis in Ede langs te komen. Tijdens dit individuele adviesgesprek nemen we uitgebreid de opties door en luisteren we naar uw specifieke wensen. Onze adviseurs staan klaar om u te assisteren bij het ontwerpen van de perfecte dakkapel die naadloos aansluit bij de stijl van uw huis en uw persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele van de voordelen die we aanbieden:

 • Persoonlijk adviesgesprek bij u thuis.
 • Op maat gemaakt in onze eigen werkplaats.
 • Snelle installatie binnen één dag.

Dakkapel plaatsen in Ede

Van Hattem Dakkapellen installeert dakkapellen in heel Nederland, inclusief Ede. Verken de opties voor een dakkapel in uw regio en neem gerust contact met ons op voor een kosteloos adviesgesprek. Onze ervaren specialisten produceren uw dakkapel met precisie in onze eigen werkplaats. Vervolgens plaatsen we deze binnen slechts één dag op uw woning. Met onze uitgebreide ervaring in het installeren van dakkapellen in Ede en omstreken, kunt u vol vertrouwen rekenen op onze deskundigheid en vakmanschap. Wij installeren de dakkapel van uw dromen.

Bekijk onze dakkapellen

Luxe dakkapel
Luxe dakkapel
 • Dakkapel geheel op maat
 • Afgestemd op uw huis
 • Extra functionaliteiten
Meer informatie
Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel
 • Hoge isolatiewaarde
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Onderhoudsarm
Meer informatie
Houtlook dakkapel
Houtlook dakkapel
 • Karakteristieke uitstraling
 • Passend bij uw woning
 • Gebouwd conform uw wensen
Meer informatie
Houten dakkapel
Houten dakkapel
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Authentieke uitstraling
 • Hout met FSC-keurmerk
Meer informatie

Dakkapel vergunning in Ede

Bij de plaatsing van een dakkapel aan de voor-, zij- of achterkant van uw huis gelden specifieke voorschriften en richtlijnen, die variëren per gemeente. Afhankelijk van uw situatie kan het zijn dat u een omgevingsvergunning moet aanvragen, of dat er aanvullende constructieberekeningen vereist zijn. Deze vereisten kunnen variëren, dus het is cruciaal om de specifieke regels en voorschriften in uw gemeente te controleren voordat u een dakkapel laat installeren.

Bezoek onze werkplaats

Bij de aanschaf van een dakkapel is het van belang om te overwegen hoe duurzaam de dakkapel is, aangezien u er natuurlijk langdurig van wilt kunnen genieten. Daarom nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze werkplaats. Hier ziet u met eigen ogen hoe wij onze maatwerk dakkapellen produceren en welke hoogwaardige materialen wij gebruiken om de KOMO-kwaliteit te waarborgen.

Bekijk onze projecten door heel Nederland

Hoewel Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden, zijn onze diensten beschikbaar door heel Nederland. Zo zijn we ook regelmatig in Ede te vinden!

Bekijk alle locaties
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Veelgestelde vragen

Kan ik een dakkapel zonder vergunning plaatsen in Ede?

In Ede is het vaak mogelijk om een dakkapel te plaatsen zonder vergunning, op voorwaarde dat deze voldoet aan specifieke vereisten. Het is verstandig om de plaatselijke bouwverordening te raadplegen, omdat er mogelijk specifieke regels en uitzonderingen gelden in Ede. Bij Van Hattem Dakkapellen hebben we uitgebreide ervaring met de regelgeving in Ede en kunnen we u voorzien van deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw dakkapel aan alle vereisten voldoet.

Is een dakkapel een goede investering in Ede?

Een dakkapel biedt verschillende voordelen die niet alleen bijdragen aan het comfort van uw woning, maar ook de waarde ervan kunnen verhogen. In veel gevallen levert het installeren van een dakkapel in Ede zelfs meer op dan het kost, door de groeiende vraag naar woningen met extra ruimte en comfort.

Wat zijn de kosten voor het laten plaatsen van een dakkapel in Ede?

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel in Ede kunnen variëren op basis van diverse factoren, zoals het materiaal, de afmetingen, de afwerking en eventuele extra opties. Bij Van Hattem Dakkapellen streven we naar transparantie wanneer het gaat om de prijs van onze dakkapellen. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en een vrijblijvende prijsindicatie.