Tijdens een adviesgesprek vertellen onze adviseurs u graag meer over alle mogelijkheden voor uw dakkapel.

Hoe werkt onze dakkapel configurator?

Met onze handige configurator stelt u eenvoudig een dakkapel op maat samen, hieronder leggen we stap voor stap uit hoe deze werkt!

Zelf uw dakkapel ontwerpen?

Stel gemakkelijk uw dakkapel op maat samen met onze configurator en ontvang direct een vrijblijvende prijsindicatie!

Stel uw dakkapel samen in 12 stappen

Met onze handige configurator stelt u in 12 stappen uw droomdakkapel samen! Hieronder nemen we u stap voor stap mee door de functionaliteiten van deze tool, zodat u vol vertrouwen uw dakkapel kunt ontwerpen.

Stap 1: Hellingshoek

In de eerste stap geeft u aan hoe schuin het dak is, om de dakkapel perfect aan te laten sluiten op de dakconstructie. Hiervoor dient u de hellingshoek van uw dak nauwkeurig te bepalen.

Stap 2: Hoogte

De tweede stap stelt u in staat om de hoogte van uw dakkapel te bepalen, zodat de dakkapel voldoet aan uw ruimtelijke eisen. Houd hierbij wel rekening met de maximale hoogte.

Stap 3: Tussenpanelen

Voeg tussenpanelen toe om diverse ruimtes te creëren binnen de dakkapel. Deze flexibele optie biedt de mogelijkheid om de dakkapel aan te passen aan specifieke functionele behoeften, zoals aparte kamers of opslagruimtes.

Stap 4: Breedte

Definieer de breedte van de dakkapel en geef de indeling weer per kozijn. Met deze stap bepaalt u de configuratie, waardoor de dakkapel perfect aansluit op de indeling van uw woning.

Stap 5: Materiaal

Kies het materiaal waarvan de dakkapel gemaakt moet worden. Het materiaal bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw dakkapel. U hebt keuze uit hoogwaardige materialen zoals kunststof of hout.

Stap 6-9: Kleur

Personaliseer de dakkapel door de kleur van verschillende elementen te kiezen. Selecteer een kleur voor de voorkant en zijwangen, de boei, kozijnen en ramen. De kleur van uw dakkapel heeft een grote invloed op de uitstraling van uw dakkapel.

Stap 10: Plaatsing

In deze stap selecteert u de zijde van uw huis waar de dakkapel moet worden geplaatst. Deze stap is nodig om te bepalen of er eventuele vergunningen nodig zijn voor het plaatsen van de dakkapel.

Stap 11: Opties

Personaliseer uw dakkapel verder door extra opties toe te voegen, zoals rolluiken, insectenhorren of ventilatieroosters. Deze stap biedt de mogelijkheid om functionaliteit en comfort toe te voegen aan uw op maat gemaakte dakkapel.

Stap 12: Offerte aanvragen

Na het voltooien van alle stappen, vraagt u eenvoudig een offerte aan. Onze deskundige adviseurs zullen alle details bekijken en binnen 48 uur een op maat gemaakte offerte verstrekken.