Dakkapel plaatsen - Van Hattem Dakkapellen
Van Hattem Dakkapellen

Plaatsen dakkapellen

Scherp geprijsd

Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie

Levering

Snelle levering en plaatsing in één dag

Kwalitatief

KOMO-gecertificeerd, duurzaam en onderhoudsarm

Maatwerk

Stel zelf uw dakkapel samen in onze dakkapel configurator

Plaatsen van dakkapellen

De plaatsing van uw dakkapel(len) is bij Van Hattem Dakkapellen in goede handen! Met honderden geplaatste dakkapellen zijn onze eigen KOMO gecertificeerde monteurs echte experts. Een dakkapel wordt door hen dan ook in één dag geplaatst. Het team begint al vroeg met het realiseren van de sparing waarin uw dakkapel precies zal passen. Voor de montage wordt gebruikgemaakt van een hijskraan. Resterende balken en bouwafval worden netjes naar beneden gehesen. Hierna wordt uw dakkapel gemonteerd en waterdicht gemaakt door het team. In slechts een paar uur is uw dak voorzien van een dakkapel!

Kraan en transport

Een standaard kraan heeft om zijn werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren een ruimte nodig van 12 bij 7 meter. Onze bus inclusief trailer heeft een ruimte nodig van 12 bij 5 meter. Het is belangrijk dat u op de dag van plaatsen voldoende ruimte/ parkeervakken vrijmaakt en houd voor de plaatsing van uw dakkapel(len).

Goede voorbereiding op uw dakkapellen

Leegruimen van de ruimte. Om het montageteam een veilige werkruimte te bieden, is het belangrijk dat de ruimte zo goed mogelijk is opgeruimd en vrijgemaakt. Dat betekent dat gemakkelijk te verplaatsen spullen beter even naar een andere kamer kunnen worden verplaatst. Dit zorgt voor een vrije doorgang voor het team en verkleint de kans op ongelukken.

Beschermen inboedel. Het voorkomen van beschadigingen is ook hier beter dan genezen. Zorg voor het goed afdekken van de gehele looproute naar de ruimte (s) en voor het afdekken van uw vloeren, muren en persoonlijke spullen in de ruimte (s) waar de dakkapel (len) wordt geplaatst.

Informeer uw buren. De tijd waarop wij de werkzaamheden uitvoeren communiceren wij van tevoren. Dit geeft u de kans om uw buren hierover te informeren, zodat zij niet voor eventuele verrassingen komen te staan. Misschien komen zij ook wel toekijken hoe de dakkapellen worden geplaatst.

Maatvoering

De hoogte van de vensterbank en het plafond zijn afhankelijk van de bouwkundige situatie van uw woning. Dit wordt inzichtelijk op het moment van montage. Wij zullen uw wensen zo goed mogelijk benaderen.

Oplevering

Uw dakkapel wordt geleverd en geplaatst onder voorbehoud van de weersomstandigheden op een nader te bepalen datum. Uw dakkapel wordt zonder binnen afwerking (casco) opgeleverd.

Weersomstandigheden

Het kan voorkomen dat u tijdens het plaatsten van uw dakkapel (len) wordt verrast door onstuimige weersomstandigheden. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Mocht de montage door plotseling onwerkbaar weer niet kunnen plaats vinden dan zal er een nieuwe datum worden bepaald.

KOMO-keurmerk

Zekerheid voor u. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde vakmensen. Wij voeren het KOMO-Dakkapellen certificaat, hét kwaliteitskeurmerk voor dakkapellen.

Kunststof dakkapel

Een hoge isolatiewaarde, duurzaam en onderhoudsarm; dat zijn de kenmerken van een kunststof dakkapel. Uw prefab dakkapel wordt in onze eigen werkplaats geheel op maat gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam materiaal. Gegarandeerd jarenlang zorgeloos plezier. meer informatie

Houtlook dakkapel

Een prefab dakkapel met de karakteristieke uitstraling van een houten dakkapel met de kenmerken van een kunststof dakkapel, zodat u profiteert van de voordelen van een kunststof dakkapel. Voorzie uw dakkapel van extra elementen, zoals houtnerf, sierlijst en houtlook-verbindingen. meer informatie

Houten dakkapel

Een unieke, authentieke uitstraling die bij elke woning past. Uw prefab dakkapel wordt gerealiseerd met hoogwaardige houten rabatdelen en houten kozijnen en voorzien van het FSC-keurmerk. Na de montage kunt u de dakkapel schilderen in de kleuren die perfect aansluiten bij de woning. meer informatie

Luxe dakkapel

Voor specifieke wensen kunt u ook bij Van Hattem Dakkapellen terecht. Stel uw prefab dakkapel samen met luxe zijwanden, roeden in de ramen, sierlijsten, zinken kraal, enz. Realiseer een schitterende, authentieke uitstraling en creëer een persoonlijke dakkapel geheel op maat gemaakt. meer informatie

Dakkapellen in uw regio
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door heel Nederland. Informeer naar de mogelijkheden voor een dakkapel in uw regio of neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Bel 038 337 7989 of stel met de dakkapel configurator en vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan.

Werkgebied

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden. Vanuit deze locatie voorzien wij de klanten door bijna het gehele land van dakkapellen. In de volgende plaatsen zijn wij dan ook regelmatig te vinden om dakkapellen te plaatsen.