Bij Van Hattem Dakkapellen bieden wij de mogelijkheid om de kleur van uw dakkapel kozijnen aan te passen met kleurfolie.

Dakkapel kozijnen op kleur

Bij Van Hattem Dakkapellen begrijpen we dat de kleur van uw dakkapel bepalend is voor de algehele uitstraling van uw woning. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de kleurstelling van uw dakkapel kozijnen aan te passen met kleurfolie.

Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van een dakkapel.

Vrijblijvend een adviesgesprek?

Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van kozijnen op kleur voor uw dakkapel? Wij komen graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken!

De voordelen van dakkapel kozijnen op kleur

Met onze dakkapel kozijnen op kleur creëert u een die perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Door te kiezen voor kozijnen op kleur kunt u uw dakkapel een uniek karakter geven en uw woning onderscheiden van andere woningen in de buurt. Met een breed scala aan kleuropties kunt u precies de juiste tint kiezen die past bij uw smaak en de architectuur van uw huis. Of u nu kiest voor een klassieke tint, een gedurfde kleur, of iets daartussenin, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast bieden dakkapel kozijnen op kleur de volgende voordelen:

Naadloze integratie

Door de kozijnen van uw dakkapellen aan te passen aan de kleurstelling van uw woning, zorgt u voor een naadloze integratie met de rest van de gevel, wat resulteert in een samenhangend uiterlijk.

Verbeterde uitstraling

Kleurfolie biedt de mogelijkheid om uw dakkapel kozijnen een aantrekkelijke en stijlvolle look te geven, waardoor de uitstraling van uw woning wordt verbeterd.

Realistische nerfstructuur

De kleurfolie die wordt gebruikt om de kozijnen op kleur te brengen, is standaard voorzien van een realistische nerfstructuur. Hierdoor bootsen de kunststof kozijnen de uitstraling van houten kozijnen na.

Duurzaamheid

De kleurfolie is uv-bestendig en kleurvast, waardoor de kleur van de kozijnen jarenlang mooi blijft, zelfs onder invloed van zonlicht.

Advies bij het kiezen van een kleur

Bij Van Hattem Dakkapellen begrijpen we dat het kiezen van de juiste kleur voor uw dakkapel kozijnen een belangrijke beslissing is. Daarom staan onze adviserus klaar om u te helpen bij dit proces. Wij begrijpen de impact die de juiste kleur kan hebben op de uitstraling en waarde van uw woning. Onze deskundige adviseurs kunnen u voorzien van professioneel advies en begeleiding bij het kiezen van een kleur die past bij uw woning, uw persoonlijke stijl en de omgeving. Samen kunnen we de perfecte kleur selecteren die uw dakkapel helemaal af maakt.

Kleuren voor uw dakkapel kozijnen

Bij Van Hattem Dakkapellen bieden we een breed scala aan kleuropties voor uw dakkapel kozijnen, zodat u uw woning kunt personaliseren en de gewenste uitstraling kunt creëren. Onze kunststof kozijnen hebben standaard een glad profiel in RAL 9010 wit of RAL 9001 crème, zowel aan de binnen- als buitenkant. De kozijnen kunnen echter worden voorzien van een hoogwaardige kleurfolie. Deze kleurfolies zijn beschikbaar in verschillende tinten zoals wit, antraciet of zelfs zwart. Ook zijn gedurfde kleuren mogelijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan mosgroen of wijnrood.

Meer weten over kozijnen op kleur?

Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden van kozijnen op kleur voor uw dakkapel. Neem contact met ons op of plan direct een adviesgesprek in!

Bij Van Hattem Dakkapellen maken we uw dakkapel volledig op maat.

Tips bij het kiezen van een kleur voor uw dakkapel

Bij het kiezen van de juiste kleur voor uw dakkapel kozijnen is het belangrijk om enkele overwegingen in gedachten te houden. Ten eerste is het raadzaam om rekening te houden met de architectuur en stijl van uw woning. Kijk naar de bestaande kleuren op uw gevel en dak, evenals de omgeving. Daarnaast kunt u overwegen om trends en tijdloosheid in overweging te nemen. Hoewel het verleidelijk kan zijn om mee te gaan met de laatste trends, is het belangrijk om te bedenken dat uw dakkapel vele jaren meegaat. Het is verstandig om te kiezen voor een kleur die zowel nu als in de toekomst aantrekkelijk blijft. Ten slotte is het natuurlijk ook van belang om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren en de uitstraling die u wilt bereiken.

Creëer een houtlook met onze kleurfolies

Met onze hoogwaardige kleurfolies kunt u uw kunststof kozijnen voorzien van een realistische houtnerf structuur. Hierdoor straalt uw dakkapel de warmte van hout uit, zonder in te leveren op duurzaamheid en onderhoudsgemak. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van onze kleurfolies zullen uw kozijnen er jarenlang prachtig uitzien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schilfering, barsten of verkleuring. Ze zijn bestand tegen de weersinvloeden en bieden een langdurige oplossing voor het verkrijgen van die gewilde houtlook. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om uw dakkapel te transformeren met een prachtige houtlook.

Wij zijn overal te vinden!

Wij voorzien klanten door het hele land van hoogwaardige dakkapellen, inclusief kozijnen op kleur. We zijn regelmatig in de volgende plaatsen om dakkapellen te plaatsen:

Bekijk alle plaatsen
Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door het hele land.

Veelgestelde vragen over onze kozijnen op kleur

Zijn kleurfolies duurzaam?

Ja, onze kleurfolies zijn speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden. Ze zijn UV-bestendig en behouden hun kleur en houtnerf structuur langdurig, zonder dat ze vervagen of verkleuren.

Kan ik de kleurfolies gemakkelijk schoonmaken?

Onze kleurfolies vereisen minimaal onderhoud. U kunt ze eenvoudig schoonmaken met een mild reinigingsmiddel en een zachte doek. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over complexe reinigingsprocedures.

Hoe lang gaan de kleurfolies mee?

Onze kleurfolies zijn ontworpen om lang mee te gaan. Met het juiste onderhoud kunnen ze jarenlang hun kleur behouden, waardoor uw dakkapel er stijlvol en aantrekkelijk uit blijft zien.

Bekijk ook de andere mogelijkheden voor uw dakkapel

Raambekleding
Raambekleding
 • Aluminium jaloezieën
 • Plissé gordijnen
 • Inzethorren
Meer informatie
Ventilatiemogelijkheden
Ventilatiemogelijkheden
 • Beheersing van temperatuur
 • Verbeterde luchtkwaliteit
 • Energiebesparing
Meer informatie
Zinken deklijst
Zinken deklijst
 • Aantrekkelijke uitstraling
 • Duurzaam & onderhoudsarm
 • Bescherming
Meer informatie
Zonwering
Zonwering
 • Zonwerend
 • Energiebesparend
 • Meer privacy
Meer informatie