Nieuws - Van Hattem Dakkapellen
Van Hattem Dakkapellen

Nieuws

Scherp geprijsd

Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie

Levering

Snelle levering en plaatsing in één dag

Kwalitatief

KOMO-gecertificeerd, duurzaam en onderhoudsarm

Maatwerk

Stel zelf uw dakkapel samen in onze dakkapel configurator

Wet Kwaliteitsborging

Meer toezicht in de bouw via de Wet kwaliteitsborging (Wkb) De overheid wil meer toezicht en controle in de bouw, zodat bouwers zich aan de geldende kwaliteitseisen houden. De wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) gaat hiervoor zorgen. De wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) gaat naar verwachting vanaf 1 juli 2022 stapsgewijs in. Dat hebben de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten aangegeven.

KOMO Certificering

Van Hattem Dakkapellen is op dit moment de enige leverancier van dakkapellen die alle certificaten al binnen heeft voor de Wet Kwaliteitsborging, die van kracht gaat worden.” lees verder

Kom ons team versterken

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende montagefunctie? Dan zoeken wij jou! Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt, jij je gewaardeerd voelt en met plezier naar je werk gaat. Graag gaan we met je in gesprek.

Uitbreiding werkplaats

Wij stellen alles in het werk om onze klanten nu én in de toekomst voor de volle 100% tevredenheid te bieden. Veel huiseigenaren kiezen er voor om het woon oppervlak te vergroten, een dakkapel is dan een voordelige en snelle manier om deze extra leefruimte te creëren. Om onze klanten te helpen en te kunnen voldoen aan de steeds groter wordende vraag gaan we onze organisatie en werkplaats uitbreiden.

De bouw van ons nieuwe pand is gestart.

Werkgebied

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden. Vanuit deze locatie voorzien wij de klanten door bijna het gehele land van dakkapellen. In de volgende plaatsen zijn wij dan ook regelmatig te vinden om dakkapellen te plaatsen.