Dakkapellen op maat, plaatsing in 1 dag
Van Hattem

Dakkapellen

Scherp geprijsd

Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie

Levering

Snelle levering en plaatsing in één dag

Kwalitatief

KOMO-gecertificeerd, duurzaam en onderhoudsarm

Maatwerk

Stel zelf uw dakkapel samen in onze dakkapel configurator

Een dakkapel voor meer daglicht, leefruimte en woonbeleving

Ruimer wonen zonder te verhuizen, een extra slaapkamer, thuiskantoor of hobbyruimte creëren met volop daglicht en tegelijk de waarde van uw woning verhogen? Kies voor een dakkapel van Van Hattem Dakkapellen.

Keuze uit verschillende soorten dakkapellen 

Dakkapellen zijn er in diverse soorten en maten, U kunt kiezen uit een breed scala aan uitvoeringen en verschillende materialen, zoals een kunststof dakkapel, houtlook dakkapel een houten dakkapel of  een combinatie van beide. Meer weten? In een persoonlijk gesprek bij u thuis adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Van Hattem Dakkapellen

Van Hattem Dakkapellen is uw vertrouwde specialist voor dakkapellen van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wij bieden een breed assortiment aan dakkapellen, u kunt bij ons terecht voor verschillende uitvoeringen, soorten en maten. Kunststof dakkapellen, houtlook dakkapellen, houten dakkapellen en luxe dakkapellen Al sinds 2004 plaatsen wij jaarlijks honderden dakkapellen bij particulieren en bedrijven door heel Nederland.

KOMO-Gecertificeerd

Wij leveren een geweldig KOMO-gecertificeerd product, doen geen concessies in materialen en hebben een hoge aantoonbare isolatiewaarde. Uiteindelijk gaat het om een mooi resultaat en kwaliteit op langere termijn, daarom doet u bij Van Hattem Dakkapellen een goede investering. De gehele productie wordt door onze vakmensen in onze eigen fabriek uitgevoerd en de dakkapellen worden geplaatst door onze eigen KOMO-gecertificeerde monteurs.

Advies gesprek

Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door heel Nederland. Informeer naar de mogelijkheden voor een prefab dakkapel in uw regio en neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Tijdens een advies gesprek bij u thuis stellen onze adviseurs samen met u uw dakkapel samen zodat deze perfect aansluit bij de uitstraling van uw woning en persoonlijke wensen. Bel voor een vrijblijvend advies gesprek: 038 33 77 989 of stel met de dakkapel configurator uw eigen dakkapel samen.

Van Hattem Dakkapellen biedt u veel mogelijkheden

In onze fabriek in Genemuiden produceren wij onder ideale omstandigheden de prefab dakkapellen. Tijdens het productieproces verblijft het materiaal op een droge plek met ideale temperatuur. Zo leveren wij de dakkapellen altijd met dezelfde hoge kwaliteitsstandaard. Bij Van Hattem Dakkapellen heeft u de beschikking over de volgende opties en accessoires:

 • Dakkapellen in diverse kleuren
 • Dakkapel bekleding in diverse materialen
 • Kunststof kozijnen in diverse kleuren
 • Kleurfolie met houtnerfstructuur
 • Houtlook verbindingen (HVL)
 • Triple beglazing
 • Airconditioning
 • UV-werende beglazing
 • Ventilatie roosters
 • Plissé raambekleding
 • Electrische rolluiken en sunscreens
 • Op maat gemaakte Insecten en pollen horren
 • Draaikiepramen voorzien van een zomer- en winterstand
Kunststof dakkapel

Een hoge isolatiewaarde, duurzaam en onderhoudsarm; dat zijn de kenmerken van een kunststof dakkapel. Uw prefab dakkapel wordt in onze eigen werkplaats geheel op maat gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam materiaal. Gegarandeerd jarenlang zorgeloos plezier. meer informatie

Houtlook dakkapel

Een prefab dakkapel met de karakteristieke uitstraling van een houten dakkapel met de kenmerken van een kunststof dakkapel, zodat u profiteert van de voordelen van een kunststof dakkapel. Voorzie uw dakkapel van extra elementen, zoals houtnerf, sierlijst en houtlook-verbindingen. meer informatie

Houten dakkapel

Een unieke, authentieke uitstraling die bij elke woning past. Uw prefab dakkapel wordt gerealiseerd met hoogwaardige houten rabatdelen en houten kozijnen en voorzien van het FSC-keurmerk. Na de montage kunt u de dakkapel schilderen in de kleuren die perfect aansluiten bij de woning. meer informatie

Luxe dakkapel

Voor specifieke wensen kunt u ook bij Van Hattem Dakkapellen terecht. Stel uw prefab dakkapel samen met luxe zijwanden, roeden in de ramen, sierlijsten, zinken kraal, enz. Realiseer een schitterende, authentieke uitstraling en creëer een persoonlijke dakkapel geheel op maat gemaakt. meer informatie

Dakkapellen in uw regio

Van Hattem Dakkapellen plaatst dakkapellen door heel Nederland. Informeer naar de mogelijkheden voor een dakkapel in uw regio of neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Bel 038 337 7989 of stel met de dakkapel configurator en vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan.

Werkgebied

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden. Vanuit deze locatie voorzien wij de klanten door bijna het gehele land van dakkapellen. In de volgende plaatsen zijn wij dan ook regelmatig te vinden om dakkapellen te plaatsen.