Dakkapel opties & accessoires | VH Dakkapellen
Van Hattem Dakkapellen

Dakkapellen opties & accessoires

Scherp geprijsd

Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie

Levering

Snelle levering en plaatsing in één dag

Kwalitatief

KOMO-gecertificeerd, duurzaam en onderhoudsarm

Maatwerk

Stel zelf uw dakkapel samen in onze dakkapel configurator

Van Hattem Dakkapellen biedt u diverse opties & accessoires

 

– Electrische rolluiken en sunscreens
– Ventilatie roosters
– Insecten en pollen horren
– Plissé raambekleding
– Zomer/ winterstand
– Zinkenkraal
– Kozijnen op kleur
– Dakkapel met airconditioning

Electrische rolluiken en sunscreens

Tijdens de productie kunnen wij uw dakkapellen voorzien van geïntegreerde elektrische rolluiken of zipscreens. De rolluiken worden netjes welgebouwd in de overstek. Het motorische gedeelte is zo goed beschermd tegen weersinvloeden en als het rolluik opgetrokken is zijn alleen de vrijwel onzichtbaar gemonteerde geleiders zichtbaar. De stilstaande lucht tussen het raam en het rolluik vormt een isolatie laag. Hierdoor houd u zowel de warmte en kou buiten. Daarnaast zijn rolluiken geluiddempend en verduisterend. Bedien uw rolluiken met de standaard opbouwschakelaar of kies voor een luxe afstandsbediening.

Elektrisch rolluik

Elektrisch rolluik

Elektrisch zipscreen


Ventilatie roosters

Ventilatieroosters in de ramen kunnen zorgen voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Dit zijn roosters die een luchtstroom van binnen naar buiten en andersom mogelijk maken. Zij zorgen ervoor dat frisse lucht het huis in kan komen en dat het vocht uit het huis naar buiten kan. De regelbare klep werkt mechanisch en zorgt ervoor dat het ventilatievolume gelijk blijft bij toenemende wind. Het resultaat: een aangenaam comfort!


Insecten en\of pollen horren

De inzethor is een vast aluminium frame met in verstek gezaagde hoeken. Het frame is voorzien van glad gaas, wat er voor zorgt dat de insecten buiten het huis wordt gehouden. Doordat er een flens is aangebracht aan het frame van de inzethor, klikt het product zichzelf vast in het kozijn. Aan de bovenzijde van de inzethor zit een stalen- of kunststofveer aangebracht wat er voor zorgt dat de inzethor zichzelf vastdrukt in het kozijn. Hierdoor zit het product altijd geklemd. De aluminium profielen zijn in een matte kleur gepoedercoat wat nagenoeg zorgt voor een gelijke kleurechtheid met het kozijn. Daarnaast is de inzethor van zowel de voorkant, als de achterkant hetzelfde van kleur.

Inzet horren

Insecten of pollengaas

Diverse kleuren


Plissé raambekleding

De Splendid Pliss is een kwaliteitsvol plisségordijn waarmee u direct sfeer aan uw dakkapel toevoegt. Keje levert al sinds jaar en dag raamdecoraties van topkwaliteit die meteen extra sfeer en gezelligheid aan uw woning toevoegen. Deze unieke raamdecoratie past op ieder type kozijn en is eenvoudig te bedienen. Het plisségordijn kan zowel van beneden naar boven als van boven naar beneden worden verplaatst. De Splendid pliss is voorzien van een uniek vergrendelsysteem. Dat staat u toe om het plisségordijn gemakkelijk in iedere gewenste positie te plaatsten en de lichtinval nauwkeurig te regelen. Tevens heb je nooit touwtjes in zicht, wat uniek is voor de Splendid Plissé. brochure

Verduisterend

Lichtdoorlatend

Duo stof


Zomer/ winterstand

U kunt uw raam standaard op de zomer stand open zetten, echter tijdens de wintermaanden kan dit fris zijn. Om ook tijdens de koudere dagen lekker te kunnen ventileren kunt u een element in het kozijn laten plaatsen waardoor het raam minder ver open staat. Deze zomerwinterstand bediend u middels een draaibaar palletje. brochure

Verstelbare module

Zomerstand

Winterstand


Zinken kraal

Voor een extra authentieke uitstraling kunt u uw dakkapel voorzien van een zinken kraal. Deze zinken kraalrand geeft een chique uitstraling aan de dakkapel en zorgt voor een prachtige afwerking van uw dakrand.


Kozijnen op kleur

De kozijnen van uw dakkapellen kunt u aanpassen aan de kleurstelling van de woning. Kunststof kozijnen hebben standaard (binnen en buiten) een glad profiel Ral 9010 wit of Ral 9001 crème. Wanneer er gekozen wordt voor een andere kleur of nerfstructuur, dan worden de kozijnen voorzien van een kleurfolie. U kunt het gehele kozijn of alleen de openslaande ramen op kleur brengen. Deze uv-bestendige kleurfolie is standaard voorzien van een nerfstructuur.


Dakapel met airconditioning

U kunt uw dakkapel voorzien van een airconditioning om zo de temperatuur in de ruimte te reguleren. De Minirooftop is een energiezuinige airconditioning die zorgt voor een prettig klimaat. Het is een gesloten systeem en er is vrijwel geen onderhoud nodig.

Minirooftop – De onzichtbare airco op uw dakkapel. lees meer

Werkgebied

Van Hattem Dakkapellen is gevestigd in Genemuiden. Vanuit deze locatie voorzien wij de klanten door bijna het gehele land van dakkapellen. In de volgende plaatsen zijn wij dan ook regelmatig te vinden om dakkapellen te plaatsen.