Het team van Van Hattem Dakkapellen staat voor u klaar.

Uw adviserende dakkapel specialist

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om één of meerdere dakkapellen door Van Hattem Dakkapellen te laten plaatsen. wij kunnen u adviseren op het gebied van:

Meer ruimte: Een dakkapel kan extra ruimte creëren zodat een niet gebuikte ruimte optimaal bruikbaar wordt als bijvoorbeeld een extra slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte.

Meer daglicht: Een dakkapel kan meer natuurlijk licht in een kamer brengen, waardoor de ruimte helderder en aangenamer wordt. Dit kan bijdragen aan een betere gemoedstoestand en een hogere productiviteit.

Comfort: Een dakkapel kan het comfort van een kamer verbeteren door meer ruimte en licht te bieden, waardoor een kamer aangenamer wordt om in te verblijven.

Waardevermeerdering: Een dakkapel kan de waarde van een huis verhogen, omdat het extra ruimte en licht biedt.

Esthetiek: Een dakkapel kan de uitstraling van een huis verbeteren en het een meer afgewerkte uitstraling geven.

hogere productiviteit: een dakkapel kan ook bijdragen aan de woonbeleving, omdat het de uitstraling van het huis kan verbeteren en extra comfort biedt.

Plaatsing in een dag: Bij het plaatsen van een prefab dakkapel wordt alle rommel met een kraan buitenom afgevoerd en duurt het plaatsen van de dakkapel meestal maar één dag. Hierdoor heeft u minder overlast en kunt u sneller genieten van uw aanwinst .

Kwaliteit: Onze reputatie is gepasseerd op kwaliteit. Wij houden vast aan producten van topkwaliteiten omdat wij garantie willen afgeven. Mede hieraan hebben wij ons succes te danken.